čtvrtek 25. července 2019

Delonghi latte

Z vykurovacieho veka s tromi výdušnými otvormi, z misy s uchom a stojana. Je tu použitá povrchová úprava . Se svými kompaktními rozměry i jednoduchému použití je remoska vhodná do menších domácností, na chaty i studentské koleje. Poškozený přepravní obal . Zboží objednané na e-shopu vám po dohodě dovezeme.

V případě nouze – mrazák, chladnička atd. Pečící víko nemá skleněné okénko. Dříve docházelo k nedopečení uprostřed (pod sklem), zatímco. Všechny, kteří si oblíbili přípravu oblíbených pokrmů v Remosce, jistě potěší její nový model. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: . S remoskou môžete piecť, zapekať, dusiť, vyprážať, grilovať, opekať . R ORIGINAL TEFLON.


Chutné, zdravé a levné vaření.

Tradičný český výrobok! Misa je vyrobená z hliníka a. REMOSKA Roriginal GOLD bez skla Výhodná cena. Pokrmy upečete kvalitně jako v pečící troubě, navíc s úsporou až.


Livraison rapide et Economies garanties en . Všetky informácie o produkte. Vhodné príslušenstvo. Originální elektrická pečící mísa, objem litry, hliník s povrchem Teflon Classic. Remoska Original Teflon objeltr. Peče, zapéká, dusí, smaží, griluje, připravuje toasty.


Skládá se ze tří částí:. Topné víko se třemi výdušnými otvory. Foods prepared in this pot retain their flavour, important . Kvalitetan češki proizvod! Posuda je od aluminija i presvučena je.


Horní víko bez okénka.

Elektrický hrnec teflonová nádoba, 400W, objem nádoby 2l, průměr mísy 22cm, černá barva Další informace. Peso articolo, Kg. Caratteristiche speciali . Mit ihm können Sie auf revolutionäre Weise sehr schnell gesunde Speisen zubereiten.


Produkt byl vyřazen z prodeje. Vyberte si z naší doporučené nabídky. Proti předcházejícímu modelu je pevnější.


Pôvodná cena: 1€ Ušetríte: = €. Ihneď k odoslaniu u vás už . Precios bajos todos los días en Amazon.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky