pondělí 3. srpna 2020

Triakovy regulator

Stavebnice - triakový regulátor. Napájecí napětí: 230V Max. Je těch jsem se nastavěl na regulaci žarovek na 2V. Velice oblíbený regulátor žárovek, topení a motorů s uhlíky.


Triakový regulátor 3. Expected delivery date: Thursday 26.

Jednofázový triakový regulátor se používá pro plynulou regulaci ventilátorů vhodných k regulaci změnou napětí v závislosti na velikosti vstupní veličiny. Dále jsem pod triak „máznul“ trochu teplovodivé pasty, která z výroby chyběla. Regulace se provádí změnou . It endeavors to provide the products that you want, . LDS – AUTOMATICKÝ REGULÁTOR OTÁČEK VENTILÁTORU V ZÁVISLOSTI NA TEPLOTĚ ŘÍZENÝ MIKROPROCESOREM S DISPLEJEM Toto zařízení je . Nová triaková regulece výkonu pro velký teslův transformátor.


Suitable for inductive loads, controlling motors, lighting, heating, etc. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.

Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete . Je vhodný predovšetkým ako regulátor otáčok pre elektromotory z kondenzátorovým rozbehom. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Vhodné i pro indukční zátěže, regulaci motorků, osvětlení, topení.


Fázová triaková regulace. Chtěl bych se optat zda se někdo nesetkal s připojením odporového 2F ohřívače přes triakový regulátor s jedním výstupem. TRje kvalitní triakový regulátor vhodný jak pro indukční tak odporovou regulaci.


Rozsah výkonu 0-9W. Vhodný pro elektromotorové spotřebiče, ventilátory, . Domů Obchod Vzduchotechnika SMSCOM - triakový regulátor s termostatem pro dva ventilátory. Tento modul se dodává sestavený. Pro externí zapojení je potřeba potenciometr ( 4KΩ).


Zboží pro vás objednáme u výrobce. RTE-triakový regulátor. Sklad Brno-Chrlice: Po - Čt 7:- 16:00. Kc , podle vykonu motoru.

Kvalitní triakový regulátor TRje připraven pro rychlou a snadnou montáž. Toto zařízení je určeno k plynulé regulaci otáček ventilátoru v závislosti na ohřátí výměníku teplovzdušných kamen. Internetový obchod Spotel.


Pro zátěž do 400W můžete regulátor používat bez přídavného chlazení triaku. Pro vyšší zátěže je nutno triak upevnit na dostatečný chladič. Běžná cena: 19Kč.


Množství: osazená deska.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky