středa 9. září 2020

Vysavač sencor svc 8vt

Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. Hodnocení a recenze SENCOR SVC . Antikorová teleskopická trubica. Vysoce účinný 700W ECO motor.


Nerezová teleskopická trubice. Omyvatelný vstupní mikrofiltr. Jeho výhodou je omyvatelný . Jistě to znáte, váš dlouholetý spolupracovník vysavač “vypoví” svoji službu a odejde do věčných lovišť. Vám nezbude nic jiného, než se začít . Maximální eliminace hluku při pojezdu po plovoucích podlahách díky měkčenému povrchu koleček. Tichý podlahový vysavač s vynikajícím sacím výkonem 5W, max.


W, hlučnost méně než dB, Soft. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Vysokoúčinný 7W ECO motor. SVC 8VT podlahový vysávač SENCOR. Solidně vypadající sáčkový vysavač , který je k dostání za rozumné peníze.


Ke špičce mu přesto několik kroků schází. Typ vysavače ‎: ‎sáčkový Regulace výkonu ‎: ‎ano Sací výkon ‎: ‎neuvádí Hubice na čalounění Xavax PD1pro vysavač SENCOR. Vašeho výběru, extra servis a doprava zdarma. Vysavač Sencor SVC 7CA SEVEN s hadicí. K dispozícií ponúka antikorovú teleskopickú trubicu, umývateľný vstupný . Maximálna eliminácia hluku pri pojazde po plávajúcich . Umývateľný vstupný mikrofilter.


Porovnání cen vysavac sencor svc 8vt , srovnání cen vysavac sencor svc 8vt na portálu HLEDEJCENY. Pro vysavače Sencor u nás naleznete kompletní sortiment . Sáčky do vysavače SCpapírové 10ks menší velikosti o rozměrech 1x 167 . W, objem sáčku: l, akční rádius: m, stupňový systém filtrace, hlučnost: dB, HEPA . Balení 5ks sáčků do vysavače, vůně zdarma. Filtr je univerzální, snadno jej přizpůsobíte vašemu vysavači.


Kategorie, AKTUALNÍ AKČNÍ LETÁKY, AKCE sezóna a zahrada, AKCE domácí potřeby, AKCE velké . W disponuje ultra tichou prevádzkou s úrovňou. Detailní popis produktu. Navštivte akcniletaky. Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými náhledy. Byli na něj super recenze,.


Dostupnost: Skladem (externí dodání 2-dny).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky