úterý 13. října 2020

Whirlpool jc 213 wh

Whirlpool jc 213 wh

Co zkusit domácí žervé. Hudlenka se podělila o svůj recept. Všechny suroviny dáme do mísy a promícháme, osolíme (podle chuti) a opět . Vynikající domácí LUČINA.


Připravíte ji z bílého jogurtu, zakysané smetany a soli. Ráno, jakmile je jogurt vykapaný, ještě přehneme . Vždy jsem to milovala, ale většinou mě odrazovala cena lučiny a mnohdy špatné složení žervé. Receptdomácí kuchyně. Na přání dneska přidávám sice velice známý, ale skvělý recept na domácí lučinu.


Příprava je velice jednoduchá. Nebo vybírejte další vyzkoušené pomazánky recepty. Domácí lučina (fotorecept) Foto: klukodvody. Už ani nevím od koho jsem ten recept dostal ale určitě nás dostal.


Whirlpool jc 213 wh

Děláme tu lučinu nejméně . Druhý den se olizujeme, tato Lučina je jemná a lahodná. Tenhle recept je tak jednoduchý, tak geniální a tak vynikající, že si ho budete dělat určitě taky často. Sýr od Ládi Hrušky ale vyjde čtyřikrát levněji! Co byste řekli na domácí čerstvý krémový sýr?


Zkusíte si ho doma vyrobit se mnou? Pokud máte rádi lučinu , tak tohle je recept právě pro vás. POTŘEBNÉ PŘÍSADY 3x velký bílý jogurt,1x smetana ,špetka soli.


Whirlpool jc 213 wh

Sýr lučina má zdravý základ vzhledem k ingrediencím, z kterých je podomácku vyroben. Přidanou hodnotu můžeme . Jednoduchý a osvědčený recept na tu nejlepší domácí lučinu. Navíc si můžete tento lahodný a jemný . TIP: Lučinu si můžete připravit i doma, vyzkoušejte náš recept na domácí lučinu.


Stačí smíchat jogurt se smetanou, trochu jej osolit a nechat přes noc vykapat syrovátku přes plátýnko. Když máte pocit, že jste to s množstvím vyrobeného jogurtu trochu přehnali, nevadí, přeměňte ho ve smetanový sýr. Výborná nízkotučná pochoutka, která velmi připomíná sýr lučinu. Podle tohoto receptu vyrobíte asi 5gramů velmi levného sýru. Stáhnout recept jako PDF.


Cedník vyložíme čistým plátýnkem a vložíme jej do nádoby, kam bude později odkapávat syrovátka. Do cedníku na plátýnko nalijeme jogurt, . Jak se říká: domácí je prostě domácí :-). A opravdu na tom něco bude, protože i domácí lučina má lepší chuť.


Jde o velmi snadný recept , který zvládneš levou . Vezmeme kastrol, do kastrolu pověsíme cedník, který vysteleme utěrkou. Saved from toprecepty. Kolikrát člověk neví, co rychle na večeři nebo si jen tak namazat na chleba.


Whirlpool jc 213 wh

Z domácí lučiny můžete připravit . Naprosto famózní recept , je to lahodný, jemný sýr, který můžeme ochutit, ale není třeba. Podáváme například s plátkem bagety jako předkrm, ale . Vyzkoušený recept na domácí lučinu z jogurtu a zakysané smetany. Lučina potěší děti, hodí se na pomazánky a můžete si ji libovolně dochutit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky