pátek 5. března 2021

Vojenské nože s pevnou čepelí

Vojenské nože s pevnou čepelí

V této kategorii najdete výběr nožů s pevnou čepelí od různých výrobců jako je: KA-BAR, COLD STEEL, K-2 GERBER, MORA atd. Tyto nože jsou ideální do . Winchester Double Barrel je nůž s pevnou čepelí typu Bowie od značky Winchester. Nože s pevnou čepelí. Výbrus má větší úhel, vhodný pro hrubší zacházení, sekání třísek, menších větví. Součástí drtivé většiny těchto pevných nožů je pouzdro . Hledáte taktické nože pro svou obranu?


Vojenské nože s pevnou čepelí

Bojové taktické nože s pevnou čepelí jsou tou klasičtější variantou. Všeobecně od nich budete požadovat to samé, co od zavíracích variant, jen s malými . Dají se použít na různé činnosti jako jsou lovecké, pracovní, bojové, na přežití atd. Nespornou výhodou nožů s . Mají také pevnou rukojeť, a tak se lépe drží v ruce.


Rukojeť má většinou u čepele zarážku, která . Cold Steel Recon Tanto in SK-5. Tradiční severský nůž Ahti Kaat s masivní rukojetí a delší čepelí. Mikov - oficiální web tradičního českého výrobce nožů značky Mikov, kancelářských potřeb a průmyslových spojovačů značky RON. Nabízíme vám vojenské nože světových značek jako . Proto mohla čepel bojového nože - dýky proniknout do těla protivníka a . Lze je dle základního využití rozdělit na nože obranné a útočné.


Bojové nože byly původně navrženy pro armádní účely. Tím chci říct, že pro výběr nože je velmi důležité, aby byl pevný , dobře stavěný, z kvalitních materiálů a hlavně funkční. Většina nožů s delší čepelí budou těžké, velké a akorát se s nimi zapotíte. Zpět na: Výcvikové nože. Vojenské , záchranářské, outdoor nože Počet produktů: 53.


Fixed knife - anglické označení pro nože s pevnou čepelí. NH-Uton od firmy Mikov s čepelí z nerezové oceli. Masivní nůž s pevnou čepelí řady COMBATIVE EDGE M2. TANTO, černěná z oceli N690Co, 12cm dlouhá.


Střenka z materiálu G10. Malý a lehký pevný nůž ideální pro každodenní. Vojenský nůž s tanto čepelí , bezpečný úchop díky. Třetí verze populárního vojenského nože Kizlyar,.


Spolu s důstojnickým nožem obdržíte sběratelský nožík Rybička z limitované hliníkové edice. Od finský nožů Puukko po skotské nože , od EDC nožů po lovecké a taktické nože , jednoduše si vyberte kategorii a najdete, . Ldt 7camping nůž s pevnou čepelí 7cr18mov čepel palisandr rukojeť taktické vojenské nože lovecké přežití kapesní nože edc nástroj - LDIRECTOR Store . Kromě nich nabízíme též meče, katany, kleště, bojové sekery či dýky. Vybírejte z našeho stálého sortimentu nebo si na nůž nechat vyrýt monogram či jméno. Materiál čepele : nerezová ocel 4- 55HRC Materiál střenky: tvrzená pryž Délka výrobku: 2mm Délka čepele : 1mm Šířka čepele : mm Hmotnost . Nůž Military s pevnou čepelí od firmy Linder. II Black Odolný profesionální nůž pro přežití, prověřený mnoha vojenskými misemi.


Armádní nože , dýky, ARMY-SURPLUS.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky