úterý 19. ledna 2021

Vařič těstovin

Vařiče těstovin pro velké restaurace i pro provoz rychlého občerstvení. Vařič těstovin vám pomůže připravit spaghetti, tagliatelle i tortellini. Jednoduché a automatické vařiče těstovin pro gastro provozy, různé rozměry, dobré ceny!


Prodám nový elektrický vařič těstovin. LA FELSINEA PASTALLEGRA LT elektrický stolní vařič těstovin. Počáteční pořízení gastro příslušenství sice něco stojí, konkurence je ale obzvlášť v tomto oboru veliká a vyplatí se tak být o krok napřed.

Naše cena bez DPH : 23. Plynový vařič těstovin MODULAR s jednou vanou o objemu litrů. Spotřebiče řady Emotion vynikají svou precizností, spolehlivostí, bezpečností a kvalitním . Ideální zařízení pro vaření těstovin, rýže, zeleniny a vajec díky rychlému vaření vody.


Počet nalezených produktů: zboží . Z jednotlivých typů zařízení lze vytvořit kompletní linku pro minutkové a jiné kuchyně. Vysoký výkon zaručuje topné těleso z oceli Incoloy s obzvlášť velkým průměrem umístěnépřímo ve vaně chráněné odnímatelným. Elektrický vařič těstovin.

Výkonné plynové a elektrické vařiče těstovin s přesným nastavením výkonu. Plynové modely vybaveny pojistným termoventilem, zápalným plaménkem s. Vyjímatelný koš, který je součástí výrobku. Tato kategorie obsahuje náhradní topná tělesa pro vařiče těstovin jako. Topné těleso pro vařič těstovin LOTUS RM GASTRO model CPT-64EM, CPT-64ET, . Bartscher - Z nerezové potravinářské oceli.


Rozměry vany: 2(Š) x 3(H) x 2(V) mm. Objem vany: litrů. Nakupte kvalitní vařiče těstovin za nízké ceny, s námi ušetříte.


LINCAT, řada LYNX 4Určeny pro malé provozy a pro provozy s příležitostnou tepelnou úpravou. Přečtěte si více informací. Vrchní deska je vyrobena z nerezové oceli AISI 3o tloušťce mm. Varná vana z nerezové oceli AISI 316L o tloušťce mm je integrovaná do vrchní desky. Vám nejlevněji vše, co se týká gastronomického zařízení včetně montáže a servisu.


Skládají se z horní části a podstavce. Horní část tvoří prolisovaná deska v tzv. KUHALO ZA TJESTENINU. Návod k obsluze Käyttöohje Uputa .

Celonerezové provedení z materiálu AISI3a AISI316. Termostat, vana se zaoblenými rohy, vypouštěcí kohout, snadné . Pasta Cooker – vařič těstovin. Dostupné na objednávku. RM Gastro elektrický vařič těstovin CP - ET s podestavbou.


Volně stojící automatický vařič těstovin. Na zboží z katalogu REDFOX se vztahují záruční podmínky viz příloha v PDF pod obrázkem produktu. Vodní lázeň – vařič těstovin. Profesionální vařič na přípravu těstovin. Technické parametry.


Moderní zařízení s řízeným přítokem a odtokem vody v průběhu vaření. Slouží k vaření těstovin, ale také rýže a zeleniny. Vysoký výkon zaručený systémem vytápění umístěným vně povrchu pláště nádrže s pojistným termoventilem a chráněným zápalným .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky