pondělí 18. ledna 2021

Veselá trojka koncerty

Vyber si koncert nebo festival a kup výhodně vstupenky v předprodeji. Kliknutím na znak (I) se Vám v novém okně prohlížeče zobrazí info . Share this event with your friends. Vstupenky za 18- Kč v TIC Hustopeče a přes Ticketstream.


Na GoOut zjistíš všechny novinky, koncert , nejnovější info, vstupenky a více.

Na GoOut sa dozvieš všetky novinky, koncert , najnovšie info, vstupenky a viac. Veselá trojka Pavla Kršky? Tito dlouholetí kamarádi hrají známé písně. VESELÁ TROJKA PAVLA KRŠKY - populárne trio zamerané na hudbu s ľúbivými textami z dielne Pavla Kršku ponúka min.


Frenštát pod Radhoštěm. Online vstupenky na muzikál, koncert , divadlo, sport, festival – TICKET ART. Typ akce: Kultura, zábava - koncert.

Místo konání: sál Kulturního centra - Rakovník, Na . Dĺžka podujatia: 1minút. Nenašli sa žiadne naplánované . Traja kamaráti, ktorí hrajú hudbu pre všetkých, ktorí majú rad. Dům kultury, začátek 17:hod. Délka akce: 1minut . Kde: místo není uvedeno.


Velkém sále Záložny v Litovli. Dnes objednáte, zítra vyzvednete… a můžete začít číst. Miesto konania: obec Rohožník - dom kultúry. Informace o akci a jejím konání. Koncert hudební skupiny Pavla Kršky.


MSD Kolín Vás zve na koncerty , plesy, výstavy a další společenské akce. Také nabízí pronájem prostor. Pavel Krška, Jaromír Kozelek a Miroslav . Známá kapela z TV Šlágr, která tvoří muziku pro širokou vrstvu posluchačů.

Na tomto serveru naleznete především texty písní českých a zahraničních interpretů, karaoke texty, videoklipy a překlady. Vstupné: 1Kč přízemí, Kč balkón. Doba ale rychle plyne a tak i oni se dostali do . V areálu Pivovaru, od hod. Na webe nájdete predovšetkým texty piesní slovenských a zahraničných interpretov, prehľadne zoradené do albumov.


Plakát Populární skupina známá z TV Šlágr. Charakter akce: Místní. Tematická kategorie: Hudba. NEJNOVĚJŠÍ VIDEO Z REGIONU. Přijďte si poslechnout písně populárního tria VESELÁ TROJKA Pavla Kršky, známého z televizní stanice Šlágr.


Hrají lidové písničky a. Proseč - MSC Sokolovna. Předprodej na Poště .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky