čtvrtek 7. září 2017

Japonské nože

Japonské kuchyňské nože jsou kapitola sama pro sebe. K těm nejkvalitnějším a nejznámějším patří značka Kanetsune z nožířského. Kuchyňské nože z Japonska od několika vybraných výrobců. Japonský nůž je synonymem kvality a precizního zpracování.


Japonské nože

V podkategoriích jsou nože tříděny . Oblíbené japonské nože , které využívají i profíci. Naporcujte maso, zeleninu, ovoce i ryby jako pravý mistr, a to za pomoci kuchařských nožů SANTOKU a . Santoku, Nakiri, Guyto, . Díky vysoké a dlouhé čepeli má všestranné využití. Používá se zejména v asijské . Váš typický německý nůž má hodnocení tvrdosti HRC – HRC 5 zatímco typický japonský nůž má tvrdost HRC – HRC 65.


Jednoduše Made in Japan. Nejlepší z nejlepších-takto lze nazvat japonského výrobce nožů z města Seki City. Kvalita těchto výrobků je prověřena staletími kdy se . Gyuto nůž je v Evropě známý jako kuchařský nůž či nůž šéfkuchaře.


Japonské nože

Tvar čepele je téměř stejný, ovšem Gyuto nože se brousí s menším . Sada kuchyňských nožů Samura z modelové řady Blacksmith. Nože Samura Blacksmith jsou exkluzivní kuchyňské nože z ručně kované japonské oceli AUS-8. Vynikají perfektním ostřím, odolností a tím i dlouhou životností. Tradiční japonské nože. Estetický nůž s čepelí kované z vrstev „damascenské oceli“ s velmi tenkým, obtaženým ostřím.


V naší nabídce naleznete santoku, gyutoh, sujihiki, nakiri nebo yanagiba nůž precizního zpracování tradičních německých výrobců ze . Naučte se připravovat skvělá exotická jídla pomocí těchto . Originální japonské kuchyňské nože MAC. Svět těchto nožů nás okouzlil a stal se naší vášní, kterou chceme „infikovat” ty, kteří, oceňují nejvyšší kvalitu . Japonská firma KAI vyrábí řadu profesionálních kuchyňských nožů a jejím vrcholem jsou nože Shun vyrobené z damascenské oceli. Kompletní sortiment zboží Victorinox - Swiss army: nože , hodinky, kufry a cestovní zavazadla.


Japonské nože

Brousek na japonské nože. Ručně broušený japonský nůž BergHOFF Gourmet line je vyrobený z vysoce kvalitní chrom-molybden-vanadové oceli (x50CrMoV15). Usuba je Usuba a Nakiri je Nakiri! Nůž je precizně vykovaný . Damascénské nože od firmy Yaxell jsou oblíbené . Doručíme do hodin.


Vysoce kvalitní ruční nástroje a nářadí pro umělecké řemeslníky. Sortiment zahrnuje dláta a řezbářské nástroje, pily, hoblíky, nože , brusné nástroje atd. Množství: Dotaz na cenu. Ideálne na krájanie mäsa, rýb a zeleniny na tenké rezance pre prípravu ázijských . Výrobek momentálně není skladem. Kvalitní japonský nůž z krásné oceli a rukojeti z tvrdého dřeva.


Japonské nože

Mezinárodní potravinářský veletrh.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky