pátek 8. září 2017

Tassimo červená kontrolka

Maso nasolovali už Keltové a od toho se odvíjejí i dějiny šunky. My si domácí dušenou šunku připravíme podle receptu v šunkovaru. Domácí vepřová šunka. Můžeme si vyrobit šunku vlastní.


Nemusíte se toho bát. Není to ani složité, ani pracné. Do výroby domácí šunky se v poslední době pouští stále větší počet lidí.


Důvodem je zejména jejich zklamání z kvality šunek průmyslově . Pokud chceme mít šunku, která je kvalitní, chutná a dokonce i levná, můžeme si ji vyrobit doma sami. Na výrobě domácí šunky. Nyní přichází nejdůležitější fáze výroby šunky a tou je hnětení.


K tomuto receptu je vhodné, aby ste mali domáci šunkovar, alebo aspoň igelitové črievko na tlačenku. Spracovaním mäsa získate 1 mäsovú chutnú šunku. Nezapomeňte, že pro výrobu šunky je vhodné pouze chlazené maso.


Zkuste si ji uvařit doma sami! Dokonce k tomu nebudete potřebovat ani žádný šunkovar. V dnešní videu budu vyrábět domácí vepřovou vařenou šunku. V košíku nejsou žádné položky. Pro dopravu ZDARMA nakupte ještě za 1 . Podle Jaroslavy Pavlíčkové.


Pro přípravu následujícího receptu doporučujeme zhlédnout video z našeho pořadu. Primární recept – domácí šunka. Hledal jsem a opisoval, přemýšlel a porovnával, pročítal a vylučoval.


Až jsem na to přišel. Nabízíme šunkovary Tescoma a hrnce na šunkovary Orion, které vám pomohou vytvořit krásnou strukturu šunky a dobře ji uvařit. Aby se vám šunka dobře.


Jedná se ale pouze o kosmetickou záležitost, barva šunky na její chuť nemá vliv. Základní recept na přípravu šunky. Výroba domácí šunky není žádná nukleární fyzika. Přesné recepty najdete kdekoliv na internetu, přiblížím vám však základní postup a výběr . V tomto videoreceptu se dozvíte, jak jednoduše vyrobit domácí šunku s obsahem masa. Levnější druhy lze těžko nazvat šunkou – obsahují vysoké procento tuku, kůže, více soli na skrytí . Jak na výrobu domácí šunky ? Vzhledem k tomu, že výroba šunky trvá až dva dny (naložené maso si musí „odpočinout“), dělám rovnou z . Chce to jen kvalitní.


Ingrediencí je poskrovnu, důležitý je technologický postup výroby. Už vám nechutná nekvalitní šunka se supermarketu? Přinášíme vám postup jak vyrobit domácí šunku.


Pokud jste se rozhodli, že si šunku připravíte doma, poradíme vám, jak na to. Její výroba není nijak složitá a jestli nemáte šunkovar, lze ji uvařit i . Obavu z ní lidé mají především proto, že pracují s nejcennějšími částmi masa .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky