čtvrtek 14. září 2017

Mlýnek na muškátový oříšek

Kromě jednoho oříšku, který je umístěn v mlecím mechanismu, . Moderní ruční mlýnek vynikající pro dochucování pokrmů během vaření a při stolování. V čem mlýnek GrandCHEF vyniká? Mlýnek GrandCHEF je možné . S kvalitním keramickým mlecím mechanismem, nastavitelnou hrubostí mletí a . Má protiskluzovou ochranu a prostor pro .

Dřevěný mlýnek na muškátový oříšek ROSTOCK v provedení buk wenge, výšky cm. Mlýnky na pepř a muškátový oříšek ROSTOCK mají kliku. Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. Hodnocení a recenze . Domácí potřeby KUDRNÁČ.


Je vyroben z nerezové oceli pro elegantní a snadné strouhání muškátového oříšku. Hermetický úložný prostor vhodný pro uskladnění dalších oříšků do zásoby.

Speciální ruční mlýnek dochutí vaše pokrmy čerstvě namletým muškátovým oříškem. Opatřen kvalitním nerezovým mlecím mechanismem a víčkem pro . Materiál: nerezová ocela, akryl. Vážení zákazníci, od 16. Protože chápeme, že bez některých.


Starý způsob strouhání muškátových oříšků na struhadle bude od nynějška patřit minulosti. Snadné otevírání s bajonetovým uzávěrem. Víko zabraňuje úniku aroma. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Je vybaven speciálním systémem na snadné plnění.


Jednoduše odeberete magnetické víčko na horní straně . Tento mlýnek je určený na mletí celého muškátového oříšku. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem . Proto firma PEUGEOT nabízí mlýnky na všechny druhy koření.


Optima mlýnek na muškátový oříšek. POPIS PRODUKTU: Mlýke uřčený pro mletí muškátového oříšku.

Vysoce kvalitní mlýnek na muškátový oříšek s ozubenými noži na mletí z ušlechtilé oceli, propluje skrz jádro muškátového oříšku a krásně uvolní chuť a jeho . Vůně koření je nejaromatičtější hned po umletí. Koření díky nim plně rozvine své aroma, které si bezpečně uchová. Klikněte na Sledovat a my vás upozorníme, až bude produkt znovu ke koupi. Westmark je německá . Dlouhé záruky na mlecí mechanismus. SOKO mlýnek na muškátový oříšek , přírodní, cm.


Uděláme cenu přímo pro vás.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky