pátek 1. září 2017

Grilovací deska

Grilovací deska

Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů grilovací deska. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Nabízejí buď hladký povrch nebo strukturu pro lepší grilování . Nabízím plynovou grilovací desku s 2x zonou ohřevu v nerezovém pr. CZ – v nabídce velmi široký výběr gastronomických grilovacích desek – hladkých i rýhovaných s možností umístění na podstavci v různém . Vylepšete možnosti svého grilu použitím oboustranné litinové desky.


Grilovací deska

Lepší vedení a akumulace tepla umožní snadné grilování. Samostatně vyhřívané a regulovatelné dvě plochy, regulace teploty 0–300°C. Deska má dva grilovací povrchy . Elektrické a plynové smažící desky jsou vyrobeny z nerezové oceli.


Elektrická grilovací deska PSR 6E od francouzského výrobce ROLLER GRILL. Plynové grilovací desky , stolní a vestavěné, velký výběr, super cena! Vyrobíme Vám grilovací desku a grilovací kámen na míru přímo pro Váš gril i zahradu. Pořiďte si litinovou grilovací desku , která vám požitek z grilování ještě více umocní. Teplo rozvádí rovnoměrně tak, . Dostupnost: Info v obchodu.


Grilovací desky , plotny, grily. Royal Catering grilovací deska RCG. Topná deska je vyrobena z vysoce kvalitní litiny, díky čemuž je účinně chráněn proti korozi a snadno se čistí.


Plynová grilovací deska stolní s hladkou plotnou. Pracovní rozměr plochy: 7x cm. Využití na propan butan i zemní plyn. Pak jistě oceníte možnost vylepšit si chuť Vašeho oblíbeného . Grily, tály a plotny Je zde zboží.


Grilovací deska

Keramická grilovací deska Weber - malá. Tato keramická deska od Webera pro Vás na grilu vytvoří rovnou plochu, na které můžete grilovat nejrůznější pokrmy. Provedení je z vysoce kvalitní . Optimální pro varné desky s PowerFlex a celoplošnou . Nákup bez rizika: dní na vrácení.


LITINOVÁ GRILOVACÍ DESKA OBDÉLNÍKOVÁ. Strana s žebrováním pro restování steaků či zeleniny, hladká strana pro přípravu čehokoliv od sázených vajec . K použití jak na plynovém grilu i grilu na uhlí s tepelným víkem. Náhradní litinová grilovací deska pro ELYSS, FUNNY, GRILLY a PARTY. Potaženo silnou vrstvou nepřilnavého povrchu.


Oboustranná grilovací deska z litiny bez povrchové úpravy (pouze černěno - po odlití namáčeno v rostlinném oleji). Vyrobeno z hliníkové slitiny s kvalitní nepřilnavou vrstvou (5). Cena △, Cena ▽, Název △, Název ▽. Big Green Egg, Napoleon, OutdoorChef, Skeppshult . Otvírací doba mezi svátky.


Elegantní grilovací deska Bartscher umožní zdravou přípravu masa, ryb a zeleniny. Funguje dobře v penzionech, hotelech, restauracích, jídelnách a bufetech i . Podle ceny: od nejnižší, Podle ceny: od . Skvělý doplněk grilu či ohniště. Litinová grilovací deska PH 51x24.


Padne jako ulitá na gril Karavan.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky