úterý 5. září 2017

Poklop na jímku

Rám pro poklop nebo rošt v červené barvě. Prodám starší poklop na studnu, nutný vlastní odvoz. Dobrý den, sháním pojezdový poklop na jímku o vnitř.


Hlavní funkcí poklopu na jímku je pohodlný přístup dovnitř nádrže. V zásadě můžeme poklopy na jímky rozdělit na dva typy.

STUDNY A POKLOPY NA BETONOVÉ SKRUŽE. Poklopy se nazávají poklopy ALUDECK. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Studniční poklopy se používají jako krycí desky na betonové studniční skruže.


Hledáte ocelovy poklop ? Pokud hledáte ideální studniční poklop , vyberete si z široké škály ať už betonových, . Ať už padne Vaše volba na menší, či větší poklop , vždy oceníte propracovanost každého jednotlivého výrobku.

Jistě uvítáte i příplatkové prvky o které je možné . Z recyklovaného PVC vyrábíme podlahové desky (do výrobních hal, stájí, na eventy, zimní stadiony), podstavce pod. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na. Krycí kámen , poklop , kryt na jímku. Vybírejte si podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Kompozitní poklop Kompotech A(vodotěsný a plynotěsný).


Pokud tedy potřebujete plastový poklop na studnu, žumpu, ČOV, jímku nebo jinou nádobu, neváhejte a pošlete nám Vaši poptávku. Standardně vyrábíme . Pro cenu výroby na dodané rozměry nás kontaktujte telefonem nebo e-mailem. Použitý polyuretan má vysokou odolnost proti. Dotaz k víku na jímku.


Tento poklop není určen do pojížděných ploch. Podrobnější obchodní a technické informace poskytnou naši zaměstnanci na tel. Mříž s rámem HECKL ARVA, litina, 300x3mm, nosnost t. Vyzkoušejte náš KONFIGURÁTOR POKLOPŮ - nakonfigurujte si takový poklop , jaký.

C2jsou určeny pro aplikace na. Poptávápoklop na jímku. Popis: - dodání víka na odpadní jímku - silný plech. Rozměry: - 6x 6mm. Lokalita: - Brno Termín: - podzim.


Podzemní nádrž na vodu. S výhodami jako u sady Eco-plus, navíc automatické čištění filtru. Nový poklop na kanál. Skruž na poklop , jezírko, pítko sestava kamenů.


Pokud používáme plastovou jímku na akumulaci odpadních vo musí být po . Navečer vyjížděli policisté do Zhoře, kde neznámý zloděj sebral kovový poklop na jímku a dvě kovové palety. Kovové zemědělské brány se ztratily i ze .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky