pátek 31. května 2019

Amica pgcz6411

Praktický držák na lahve vína na zeď. Elegantní tvar a ušlechtilý materiál dělají z tohoto držáku na víno zajímavý bytový doplněk. Trendy dekorace do domácnosti, jež je i praktická.


Nabízíme vám možnost vystavit na stůl láhev vína elegantně a na vynikající designérské úrovni. Kovaný držák na víno a svíčky.

Každé víno vyžaduje správné skladování a stojan na víno INGAR je vysoce kvalitní výrobek určený k uložení až pěti lahví vína. Výrobek je vyroben z. Pro milovníky vína tu máme specialitu. Dřevěný držák na víno. Jedinečný doplněk do interiéru s patřičným citátem. Díky kovovému pantu se dá složit.


Elegantní stojan vyrobený ze světlého dřeva je určený pro uložení lahví vašeho oblíbeného vína.

Showvino to je displej na láhve s vínem, který také drží sklenice. Je na stěně, což vám dává příležitost ukázat krásu vašich lahví a sklenic na víno a současně je . Stojan na víno nepředstavuje jen praktické úložné řešení, je to zároveň pěkná dekorace. Police z nerezavějící oceli můžete zavěsit na zeď nebo umístit na polici , . Vystavte na stůl víno chycené v lasu.


Pak můžete zahájit ochutnávku. Laso je držák na víno vyztužené kovovou výplní. Dekorativní stojan na víno z kovu a dřeva. Silueta láhve je vyrobena z kovu.


Střed , na němž jsou uchycené tři držáky na lahve s vínem, je ze dřeva. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů držák na víno. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Překrásný, ručně malovaný stojan na víno ve tvaru kmene stromu s realistickou vlčí hlavou, má bronzový nádech a je vyroben z kvalitní lité pryskyřice.


Milý držák na víno ve tvaru postavičky automechanika s obřím klíčem a kolem od auta v ruce dokáže potěšit nejednoho mužského kutila. Budete originální, vsaďte.

Nástěnný držák na lahve CIOSO je dokonalým doplňkem interiéru a šetří místo. Pomocí dodávané montážní sady ho stačí připevnit na zeď a hrdla lahví vsunout. Pozvali jste si vzácné hosty na víno a chcete udělat dojem? Pak jistě jako správný vinař oceníte tento luxusní dárek v podobě řetězového držáku na víno. Láhev není součástí dodávky.


Originální kovový stojan na víno, motiv hasič. Kovový držkák na láhev vína ve tvaru lokomotivy v barevném provedení: Imitace stáří a rezivění. Detailní popis produktu. Udělejte dojem na své hosty, pozvěte je na dobré víno a servírujte láhev vína v netradičním lasovém držáku.


Z velkého výběru V kategorii stojan na víno si určitě vyberete. Vše je kvalitní ruční výroba. Držák má vyztuženou . Velký výběr dřevěných regálů na víno , mnoho druhů povrchových úprav.


Regály na víno mohou . Magický držák na víno můžete položit na bar, kuchyňskou linku nebo na stůl, vložit do něj svoji nejoblíbenější láhev vína a ihned zpozorní všichni vaši hosté.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky