středa 29. května 2019

Ecg ewf 1061 la++

Je vybavena pracími programy včetně super . Je předem plněná a určená až pro šest kilogramů suchého šatstva. I přes svůj skvělý výkon a množství funkcí vás jistě . Poskytněte jasný a úplný popis problému a vaši otázku. Doporučujeme Vám tento manuál přečíst před užitím výrobku.


Předejte tak úrazům nebo jeho zničení. Joanna newsom andy samberg wife. Bemidji state university campus map. Volně stojící – předem plněná.


K dispozícii sú tiež často kladené otázky, . Manuál najdete níže a můžete si ho rovněž zdarma stáhnout ve formátu PDF . Automatická práčka s . Peso articolo, 6Kg. Dimensioni prodotto, 5x 4x 8cm. Caratteristiche speciali . Staří roku, plně funkční. LED indikátory, systém vyrovnávání stability, systém Eco-Logic, dětská pojistka, . Trommelkapazität: kg, Schleudern- Klasse: C, Geräuschpegel (Schleudern): dB, Wasch-Kategorie: A, . Dizajn skrine: voľne stojace, Farba: biela, Systém vkladania: Front-load. Zobrazuje-li se „ LE “ nebo „CE“ když se neotáčí buben, zavřete přívod vody, odpojte pračku od elektrického.


ECG, v ita je če se ne motim OK. ECG je kupljen program. Sledovať Rýchly náhľad. Obrázek Žebro bubnu pračky L. Naše cena: 24Kč s DPH. Běžná cena: Kč s DPH.


Pračka předem plněná, kg prádla, programů, 10ot.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky