středa 29. května 2019

Naběračka na zmrzlinu tescoma

Vynikající pro snadné porcování zmrzliny. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu. Typ: porcovač na zmrzlinu. Zařazení: příprava zmrzliny a jogurtu.


Materiál: kov, nerez ocel. Délka záruky (v letech): 5.

TESCOMA porcovač na zmrzlinu GrandCHEF. Hodnocení produktu : 1 (recenze). Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. Naběračka je praktický pomocník pro snadné porcování zmrzliny.


Kvalitní naběračka na zmrzlinu vhodná do myčky. Nabere kopeček o velikosti cca ml. Celková délka je cm.

Rychlá expedice, doprava zdarma . Rukoväť vyrobená z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele, porciovač z odolnej zliatiny ušľachtilých kovov. V čem nářadí GrandCHEF vyniká? Prémiové řada GrandCHEF je ucelená linie špičkového . Rozměry v cdélka průměr 5. Tvar lžíce umožňuje snadné lízání zmrzliny ,. Tvarovaná lžíce na zmrzlinu Bambini je vynikající pro nabírání a podávání zmrzliny dětem. Hlava lžíce je tvarována pro snadné nabírání zmrzliny z vaničky a . Naberačky na zmrzlinu – doručíme už v deň objednávky.


Dávkovač potravín pomôže pri servírovaní ryže, zemiakovej kaše, zmrzliny ,. Assorti farieb - smotanová . Uložiť na porovnanie. Porciovač na zmrzlinu FUNNY MUMMY - svetlo zelená. Pracujte v kuchyni jako profesionál. Porcovač na zmrzlinu PRESTO – vynikající pro snadné porcování zmrzliny – vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu – rukojeť uzpůsobena.


Přečtěte si, proč nakupovat na Alza. Připravte si doma opravdovou kopečkovou zmrzlinu , k čemuž vám poslouží tato praktická nerezová naběračka na zmrzlinu.

Zobacz inne Gotowanie, najtańsze i najlepsze oferty. Na Biano je v plné polní ​víc než 9druhů kuchyňského náčiní, s nímž vykouzlíte vše, na co dostanete chuť. Popis produktu: Porcovač na zmrzlinu FUNNY MUMMY.


Frigo líže zmrzku rá s každým je hned kamarád. Lžíce rukojeť vyrobena z prvotřídní nerezavějící oceli, porcovač z odolné slitiny ušlechtilých kovů, vhodné do myčky, roků záruka. Aby pro vás servírování . Nebuďte součástí davu, zkuste neokoukané naběračka nerez na zmrzlinu. Jakmile si prohlédnete naběračka nerez na.


Tescoma Porcovač na zmrzlinu GrandCHEF.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky