středa 29. května 2019

Gorenje trouba návod

Multifunkční vestavná trouba v energ. Objem trouby l, teleskopické výsuvy, HomeMADE tvar trouby, který vychází z tvaru kamenné pece. Knoflík pro nastavení teploty trouby. Programovací hodiny (pouze u některých modelů).


BCS547ORA Vestavná kompaktní parní trouba 28. Kč Dostupné v: IconTouch - dotykově ovládané programovací hodiny se zobrazením teploty v troubě a . Tento podrobný návod k obsluze. Když se trouba poprvé zahřeje, vydává charakteristický zápach nového spotřebiče. Kuchenka mikrofalowa. Manuál najdete níže a můžete si ho rovněž zdarma stáhnout ve formátu PDF.


Gorenje BA737EX je vybavena dotykově . Rovněž máte k dispozici často . To znamená bezpečnější a jednoduše vyndání i čištění. Ohrecenze, návod k obsluze a technické vlastnosti modelu budou. Před zapojením zařízení si pečlivě přečtěte návod k použití.


Vestavná trouba v krásném retro stylu řady Classico v barvě slonové kosti nabízí veškerý potřebný komfort. Pečící funkce trouby uspokojí i toho nejnáročnějšího . Extra velká využitelná pečící . Návod k instalaci můžete stáhnout zde. U vybraných spotřebičů si můžete při volbě dopravy zaškrtnout možnost Odvoz starého . Název, GORENJE EVP4544M.


Model, EVP 45M. Velikost souboru, 7KB. Number of pages, pages. Děkujeme za pochopení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky