čtvrtek 20. července 2017

Automatická pračka gorenje

Automatická pračka gorenje

Kč Náplň prádla pro praní: kg Počet otáček odstředění: 1. Inovace posunuje hranice. Automatická pračka - volně stojící WP62S3. Ale její skutečná hodnota jde ještě dál: spočívá ve vyvážení uživatelských očekávání a . Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace). Gorenje Advanced W2A824. Mějte své prádlo vždy čisté a voňavé zcela bez kompromisů.


Automatická pračka gorenje

Po dohodě lze zařídit dopravu. Inzerát byl odebran z . Rozměry: 85x60xCena: 3. Pôvodná cena: 54€ Ušetríte: = 14€. Zobraz detailní popis. Datart automatická pračka GORENJE. Hledáme pro vás ty nejvýhodnější nabídky od našich partnerů.


Momentálně nevíme o žádné zajímavé . Zkontrolujte zapojení do teplotního čidla nebo termistoru . Prádlo je pak v pračce . Pračka Porucha čidla teploty. Několik z nich vám v našich recenzích představíme. Citlivé zacházení s jakýmkoliv prádlem. Unikátní vlnový profil bubnu v kombinaci se speciálními vlnovými 3D žebry poskytuje . Tato pračka je určena pouze pro domácí použití.


Nepoužívejte ji na žádné prádlo označené jako nevhodné pro praní v pračce. V návodu jsou používány . Vaša práčka je určená len na domáce použitie. Ak sa práčka používa na profesionálne účely, na účely zisku alebo na účely, ktoré prevyšujú . Technické parametry . SensoCare technology.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky