čtvrtek 20. července 2017

Hotel veba broumov cz

Hotel VEBA v sobě spojuje útulnost a pěkné prostředí. Nenašli jstena stránce o Hotelu Veba , co jste hledali? Tak se zkuste podívat třeba. Jeho atmosféru vytváří samotná budova, vila z počátku minulého století, hala, jídelna, kavárna, letní . Typ bazénu: Hotelové bazény. Broumov , Czech Republic See Map.


Moc rádi by jsme chtěli poděkovat za krásně strávený víkend . Prvorepubliková vila. WELLNESS HOTEL THERMAL ŠTÚROVO. Okoukněte vše, co pro dobrý výběr potřebujete. Mapa místa a okolí Otevřít na mapy. The WiFi speed information for this hotel is based on a variety of relevant factors that resulted in an estimated . Tschechische Republik.


Hosté se mohou těšit na bazén, vířivku a saunu. V areálu je dále dětské hřiště, terasa . Accepts Credit Cards . Popis ubytování Hotel Veba. In the hotel there is: restaurant, lounge, cofee bar, terrace, garden. Restauraci Veba sme navstivili ako sucast pobytu v Hoteli Veba. Musim povedat, ze jedlo mali vyborne od cestovim po medailonky.


Navyse ponukaju skvely . Stačí otevřít a budeš v obraze. Vymazává se z obchodního rejstříku společnost HOTEL VEBA , s. Vedle hotelu Veba , který disponuje ubytovací kapacitou lůžek, je součástí . Veba nedaleko broumovského centra . Kontakty firmy HOTEL VEBA , Kontaktní údaje, adresa firmy, provozní doba, umístění. Stát, Česká republika.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky