pondělí 31. července 2017

Guzzanti gz 59

Guzzanti gz 59

Glass door winecooler with compressor. Chladicí rozsah této vinotéky je –18°C. Tento model je ideální pro hotely, . Chladivo R600a Energetická třída A Kapacita láhví vína, 117l Stříbrné dveře s nerezovou rukojetí - dvouvrstvé sklo, které chrání víno před slunečním zářením . Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Chladiaci rozsah tejto vinotéky je –18°C.


Lze ji použít jako volně . Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Appliance placement: Freestanding, Bottles capacity: , Noise level: 4 Number of compressors: Number of temperature zones: Number of shelves:. Kompresorový chladicí systém, objem 1litrů, kapacita lahví, tepelná zóna, hlučnost pouze dB, nastavitelná chladící teplota 8-°C, vnitřní osvětlení, . Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace).


Největší elektro outlet v ČR. Nové elektro s nejnižší cenou na trhu. Slevy až 20- na veškerý sortiment. Presklená vinotéka s kompresorom - kapacita fliaš. Zobacz chłodziarki do wina podobne do . Borhűtő boltok, képek.


Guzzanti gz 59

Guzzanti GZ borhűtő vásárlás: Guzzanti GZ árak összehasonlítása, Guzzanti GZ akció! Industria, empresas y ciencia. Díky šikovnému kompresoru zvládne kontinuálně chladit vložené . Zboží skladem zasíláme okamžitě.


Dveře: prosklené dveře. Objem celkem (l): 117. Witryna chłodnicza Guzzanti Gz – sprawdź opinie i opis produktu. Chladnička vitrína Guzzanti GZ - vinotéka, digitál.


Guzzanti gz 59

Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Zkuste vybrané alternativní produkty. Momentálně nedostupné. Vinotéka Guzzanti s LED displejem a digitálním termostatem.


Prosklená vinotéka s kompresorem kapacita láhví vína, 117l stabilní chlazení díky kompresoru a eko chladivu R600a stříbrné dveře s nerezovou rukojetí . Otázky od ostatných zákazníkov a odpovede od našich odborníkov prehľadne na. Konstrukce chladničky: vinotéka. Vďaka šikovnému kompresoru zvládne kontinuálne chladiť vložené . Veškeré informace o produktu.


Vhodné příslušenství. Velké spotřebiče, Vinotéky. Kategorie: Videokamery. GUZZANTI GZ VINOTÉKA naleznete nejvýhodněji na edshop.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky