pátek 14. července 2017

Bosch smv40d50eu

Lis lze mýt v myčce na nádobí. Lis je vhodný pro všechny velikosti . LIS Rozdrtí ovoce a zeleninu na malé kousky a protlačí šťávu přes kovové sítko. LIS NA CITRUSY Výběr tohoto pomocníka je během na dlouhou trať.


Kompaktní lis na citrusové plody s velkou odnímatelnou nádobou a individuálním nastavením množství dužiny pro optimální odšťavňování.

Specifické vlastnosti. Výkonný motor o příkonu W max. Lis na citrusy má silikonovou vložku, která zachytí zrníčka. Vložka lze snadno vyjmout a umýt.


Má pohodlné ergonomické držení s otvorem pro zavěšení. Pomocí tohoto lisu na citrusové plody lze snadno připravit chutný domácí džus. Díky kompaktnímu designu jej lze snadno ukládat. Všechny součásti lze mýt v .

Kupte lis na citrusy a vymačkejte si čerstvou šťávu z pomeranče a jiných citrusů. Lisy máme skladem a rychle Vám je dodáme! Stačí položit polovinu jakéhokoli citrusu na odšťavňovací kužel a stisknout páku.


Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů lis na citrusy. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Citrusovač ETA Orangino rychle a kvalitně odšťavní a 1 zachová vitamíny pro . Získáte maximum šťávy a zachováte veškeré vitamíny. Vyberajte si Lisy na citrusy podľa parametrov a porovnávajte ceny z. Smeg 50´s Retro style v hravém designu 50.


Zůstanou zachovány vitamíny i chuť citrusových plodů. Automatický START a STOP. Elektroniku a domácí spotřebiče vyvíjíme s ohledem na nároky současného zákazníka. Nasloucháme spotřebitelům a produkty neustále zlepšujeme, aby plnily, co . Vhodný pro přípravu čerstvé šťávy z citrusových plodů – citronů, limetek, pomerančů a grapefruitů.


Otevřená nádoba pro lisování s vyjímatelným vymačkávacím . CENA PO ZĽAVE 1€ bez DPH 1€.

Na e-shopu vypredané. Rezervovať v predajni. Garancia najnižšej ceny. Pomocou tohto lisu na citrusové plody môžete jednoducho pripraviť chutnú domácu citrusovú šťavu. Vďaka svojmu kompaktnému dizajnu sa dá jednoducho.


Kitchenaid lis na citrusy. Záruka: měsíců (měsíců pro IČ). Ruční nebo elektrický lis na citrusy ? Kdy se hodí pákový citrusovač a který má regulaci hustoty šťávy?


Lis Neris Dom jurosa Вrut Вlanc de . Prodavam lisna citrusy k robotu bosch mum44. Milovice, Středočeský kraj. Location is approximate. S lisem na citrusy Sage získáte čerstvou ovocnou šťávu plnou vitamínů.


Disponuje bezpečnostním systémem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky