pátek 21. července 2017

Mikrovláknová utěrka

Mikrovláknová utěrka

Mikrovláknové utěrky pro auta SKLADEM na Mall. Usnadní vám práci a nepoškrábou lak ani plasty. Využijete je na leštění, rozlešťování, utírání prachu i čištění. Výhody a vlastnosti mikrovláknové utěrky.


Mezi ty největší bezesporu . V nabídce najdete kvalitní mikrovláknové utěrky mnoha rozměrů, barev a gramáže, které jsou šetrné. VÉDSKA UTĚRKA MAXI 50x60cm 280g. Jemná mikrovláknová utěrka s krátkým chlupem. Gyeon Q2M Suede 40x40cm mikrovláknová . Jejich štěpením vzniká jejich výjimečná jemnost a rovněž . Ideální pomocním do domácnosti. Zasíláme do celé Evropy.


Akční balení kusů za . Nanolex Microfiber Cloth Purple je špičková mikrovláknová utěrka , která se vyznačuje extrémní šetrností k leštěným povrchům. CarPro mikrovláknová utěrka Suede - Rozměry: x cm. Utěrka je oboustranná, má. Speciální hladká utěrka z určená nejen pro aplikaci keramických nanopovlaků CarPro. Modrá utěrka je vhodná na autokosmetiku.


Mikrovláknová utěrka

Praní na 40°, bez aviváže. Tato lehká univerzální utěrka z mikrovlákna odstraňuje za vlhka mírné až odolné nečistoty v kuchyni, koupelně a obytných prostorech. Je nesmírně praktická a . Představujeme Vám nejkvalitnější mikrovláknovou utěrku na . Nejlepší čistící utěrka pro citlivé optickéh přístroje. Vysoce kvalitní mikrovláknová utěrka pro aplikaci a stírání leštěnek, vosků, čističů , detailerů a dalších produktů. Konstruktce je tvořena tkanými nebo pleteným . Tato superměkká, netřepící se mikrotkanina je vhodná na všechny povrchy.


Jemná utěrka z mikrovlákna s logem Subaru. Velmi kvalitní mikrovláknová utěrka pro optiku je vyrobena ze speciálního jemného vlákna bez chemických příměsí, aby nedocházelo k narušování . Mohou se prát v pračce. Vileda Professional PVAmicro utěrka pro čisté a rychlé stírání bez šmouh. Kč Kč Kč bez DPH. Superměkká, superjemná netřepící se vysoceúčinná utěrka z mikrovlákna je vhodná pro všechny povrchy.


Mikrovláknová utěrka

Nasucho utěrka z mikrovlákna je jedinou správnou volbou pro profesionální péči při čistění auta. White Microfiber utěrky jsou také skvělé pro čištění oken a interiéru. APLIKÁTORY, SUŠÍCÍ RUČNÍKY A MIKROVLÁKNOVÉ. Bílá utěrka z mikrovlákna na čištění brýlí, monitorů a jemné optiky je uložena v papírovém pouzdru.


Rozměr utěrky je cca 1x 1mm, rozměr složeného . Vikan vám umožní rychle a přesně odstranit i tu největší špínu. Auto Finesse Microfiber Applicator mikrovláknový aplikátor: Měkký extra jemný mikrovláknový aplikátor pro aplikaci různých přípravků. Je vhodný k použití na . Unikátní superjemná utěrka k použití na površích náchylných k poškrábání. I deální na chromované povrchy, skla, přístrojové desky, atd.


Skvělá utěrka na čištění a zároveň i leštění skla. Stejný typ utěrky používají profesionálové. Díky své jedinečné struktuře vlákna nezanechává šmouhy a má.


XL profesionalní antibakteriální mikrovláknová utěrka - ks. Díky tomu se na utěrkou nedostanou žádné bakterie, které způsobují nepříjemný zápach. CMI mikrovláknové utěrky na auto se hodí pro čištění skel automobilu. Jsou vyrobeny z polyesteru a polyamidu a proto jsou velmi měkké a tvarově .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky