pátek 26. října 2018

Čistič na nerez

Čistič na nerez

Popis HG rychlý čistič pro nerezové povrchy je účinným, profesionálním čisticím prostředkem pro rychlé a jednoduché odstranění mastnost, špíny a otisků prstů na. Krémový čisticí a konzervační prostředek na všechny nerezové povrchy Nanočástice vytvářejí na povrchu . Tento vysoce účinný výrobek s příjemnou citrónovou vůní čistí, leští a . Jedinečný čistič a leštič na nerez. Odstraní mastnotu i vodní kámen z nerezových povrchů a zanechá nerezovou plochu lesklou beze šmouh.


Intenzivní čistič na nerez - např. Fat and food destructor silný na odstraňování zbytků jídel a mastnoty včetně připálenin. Své původní jméno totiž čistič na nerez Metal Miracle nezískal náhodou.


S kovy dokáže zázraky. Nový inovovaný produkt 3vdokáže ještě více. Denkmit čistič na nerez důkladně a šetrně vyčistí povrchy z lesklého nerezu, keramiky stejně tak i předměty z cínu, chromu, stříbra, mědi, mosazi a cínu. Pulirapid Splendi čistič na nerez je určen na pravidelnou péči o nerezové povrchy, které při opakovaném užití zůstávají déle čisté, a usnadňuje odstraňování . Krémový čistící a konzervační prostředek na všechny nerezové povrchy Nanočástice vytvářejí na povrchu . Péče o nerez s dlouhotrvajícím účinkem, a složením umožňujícím snadnější čištění?


Ne, není to kouzlo, je to Pulirapid Splendi. STALOC SQ-2- Vysoce účinný čistič na nerez , 4ml. STALOC ošetřuje, čistí a chrání nerezové plochy. Ošetřené plochy lze snadno . Prostriedok HG rýchly čistič na nerezové povrchy je účinný a profesionálny prostriedok pre rýchle, jednoduché odstránenie tuku, nečistôt a odtlačkov prstov na. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


Popis produktu: Čistič a leštidlo na nerezČistící a leštící pěna na nerez. Přípravek určený pro čištění a péči povrchů z nerez oceli, jako jsou dřezy. Sprej pro čištění nerez oceli a hliníku - vhodný pro použití ve vnitřním i vnějším prostředí - efektivně a šetrně odstraňuje nečistoty - díky voděodol. Electrolux čistič na nerez – sprej – Steel Care – ANTIKORO.


Čistič na nerez

Odstráni špinu a odtlačky prstov zo všetkých nerezových povrchov, pričom . Leští, rozžiari a dlhodobo chráni nerez. Zabraňuje vytváraniu vápenatých usadenín. Je určený na pravidelnú starostlivosť o . METALIC invasion 500 . REINEX– Edelstahlreiniger čistící prostředek na nerez a chromované plochy. Použitím tohoto prostředku dosáhnete snadno vysokého lesku bez dalšího leštění. M Stainless steel cleaner and polish je vysoce účinný čistič nerezu ve spreji od firmy 3M který čistí, leští a chraní nerezovou ocel i jiné kovové.


DO VYPREDANIA ZÁSOB Špeciálne zloženie prípravku zachováva jas a dodáva lesk nerezovým povrchom. Taktiež poskytuje vodeodolný film. SHOW_WHOLE_DESCRIPTION. Osobní odběr ZDARMA na pobočkách eiffel optic.


Čistič na nerez

Návod k použití: Aplikujte přímo na znečištěné plochy, nechte několik minut působit vyčistěte, štětkou nebo opláchněte proudem vody. SILIKONOVÝ FILM ZAMEZUJE VZNIKU OTISKU PRSTŮ. SKUTEČNĚ VÝBORNÝ PŘÍPRAVEK.


Dotazy k produktu Čistič na. Fine tekutý čistič na nerez 500ml. Na ošetření nerezových, ocelových ploch, chromových, niklových povrchů. Je účinný už po prvním použití.


Snadno se používá a je úsporný v použití.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky