úterý 16. října 2018

Nerezové regály

Variabilní nerezové regály se používají pro gastronomii, ale mají i libovolné využití. Police se dělí na plastové, roštové a plné s nerezovým plechem. NEREZOVÉ REGÁLY SUPERINOX. Právě z těchto důvodů jsou často používány v gastronomii.


Jsou odolné vůči vlhkosti.

Regály policové, roštové, pevné, . Regál je opatřen čtyřmi plnými policemi. Maximální nosnos police je 80kg. H - hĺbka regálu V. Stojiny regálu jsou vyrobeny z nerezové ocely AISI 30 . Najlacnejšie od 1€.


Online nákup #128717;️ z mnohých eshopov na jednom mieste. Práve z týchto dôvodov sú často používané v gastronómii.

Sú odolné voči vlhkosti. Vďaka svojim vlastnostiam sú vhodné napríklad do gastronomických . Stroje - Nerez regal bazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Vyberajte z inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej . Nerez gastro nábytek - nerezové regály - výroba dle Vašich požadavků. Jediným používaným materiálem při výrobě gastro vybavení je nerez ocel 17. Vysoká kvalita použité nerez oceli zajištuje.


Nabízíme dvě nosnosti a 1kg. Vysoce kvalitní skladovací zařízení s rošty pro skladování potravin s, vyroben z nerezové oceli, charakteristický vysokou odolností proti korozi a . Možné příčiny chyby: Ujistěte se, že jste napsali správně to, co hledáte. Zkuste podobná slova. Seznam všeho zboží z dané kategorie.


Výpis základních informací o produktu a možnost přechodu na detail produktu. Přečtěte si více informací.

Nerezový regál policový 50x40x180cm. V této kategorii nejsou žádné produkty. Profesionální gastro vybavení. Seřadit dle: od nejnižší ceny, od nejvyšší ceny, produkty od. Všetky nerezové regály sú vyrábané z vysoko kvalitného nerezu a vynikajú svojou pevnosťou, jednoduchou konštrukciou a vysokou univerzálnosťou použitia.


Kategórie, BAROVÉ A CUKRÁRENSKÉ ZARIADENIA, - BARMANSKÉ . Lehký hliník nebo odolná nerezová ocel - ať už si přejete jakýkoliv design, přesně Vás informujeme o výhodách a . Pokud potřebujete vybavit komerční prostory kovovým nábytkem, rádi vám dodáme vše dle vašeho přání a designu. Veškeré nerezové regály jsou vyráběny z vysoce kvalitního nerezu a vynikají svou pevností, jednoduchou konstrukcí a vysokou univerzálností použití. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší . Celonerezové gastro regály. Nosná konštrukcia regálu z jeklu 40xmm, police hr. Profi nerezové regály mají variabilní využití.


Oblíbené jsou v gastro provozech, profesionálních kuchyních, skladech nebo v dílnách a výrobních halách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky