pondělí 22. října 2018

Jihlavanka 1000g akce

Pražená mletá káva robusta. Na prodejně: Penny Market. Nezapomeňte, že na Kompas Slev pro vás každý den zveřejňujeme nové akce a akční nabídky a budete-li se na naši stránku pravidelně vracet, neuteče vám . Léty prověřená kvalita a tradiční způsob pražení, to je receptura na jednu z nejoblíbenějších káv u nás.


Cena je platná při dodání do 24. Akční letáky a slevy na vouchery. Počet v balení: ks. Poctivá káva s výraznou vůni a silnou chutí.


To je v akčním letáku,ale skutečnost je jiná. Přijel jsem pro kávu,ale cena je 1990. Dělají si z lidí blázny. Jasně bílé a sladce vonící bolies z řady Instant určené pro rychlé krátkodobé chytání. Toto boilies je založeno na veleúspěšném konceptu zimní bomby v . Speciální akce Tuty Menu 19.


Zobrazit celou nabídku. Přesáhli jste limit tohoto zboží. Pragolaktos Trvanlivé mléko polotučné 1l. Jihlavanka Café Créma pražená… 16Kč. Linteo toaletní papír 3vr.


Tradiční pomazánkové 1g. MENU Vaše prodejny s českou tradicí 2 Akce 1 Cornetto mražený krém 125. AKCE 或SLEVA都是折扣或優惠的意思). JIHLAVANKA STAROČESKÁ SMĚS 20X70$.


Akce platí od středy do úterý Leták neplatí pro filiálky: BILLA StopShop; Brno: Kolaříkova, Kř.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky