pondělí 22. října 2018

Myčka nádobí 45

Myčka nádobí Gorenje. SKLADEM ⭐ Prodej na splátky ⭐Poradíme s výběrem! Máte vybrané filtry: - db. Vyberte si tu pravou variantu pro vás.


Myčka nádobí 45

PerfectDry se systémem sušení . Volně stojící, vestavnou, nebo plně vestavnou. Zobraz detailní popis. Vybrali jsme pro Vás Vestavné myčky nádobí. Plně integrovaná myčka nádobí v en. Vestavné spotřebičeVestavné myčky nádobíVestavné myčky nádobí cm.


Obrázek kategorie Vestavné myčky nádobí cm . Užší myčky nabízejí množství mycích programů a zvládají pojmout až sad . Jsme zde stále pro vás. Aktuálně je prodejna elektro v omezeném provozu. Příjem a expedice on-line objednávek, prodej instalačního . Funkce Aqua stop hlídá, aby z myčky neunikla voda tím, že zastaví přívod. Hledáte kvalitní MYčKY NáDOBí CM?


Myčka nádobí 45

Vybírejte z široké nabídky produktů, které se nachází v našem obchodě. Plně vestavěná myčka nádobí varioSpeed Plus pro až 3x rychlejší mytí nádobí i jeho sušení. Inovativní technologie pro inteligentní provoz a dokonalost v . Vybírat můžete z řady tradičních i moderních barev a povrchových úprav tak, aby se vám myčka hodila do kuchyně. Na všechny myčky nádobí poskytujeme . Přednosti: třída sušení A, třída . Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své . Tento spotřebič vlastní 7 . Se svými úspornými rozměry (šířka cm) se tato myčka nádobí osvědčí jako vítaný a . Její přední vlastnosti jsou: tichý chod dB, snadné ovládání a přehledný LED . Rozdíly mezi běžnou a slim myčkou nádobí.


Od šířky myčky se odvíjí i další její charakteristiky. Obvykle nepojme tolik sad nádobí, ale právě i slim . Wh, AutoSense, Vodní senzor, AirDry Technology, FuzzyLogic, Invertorový motor, sad . Vestavná, částečně integrovaná myčka nádobí cm. Zvolte barvu: Stainless Steel.


Myčka nádobí 45

Můžete vybírat z vestavných, volně stojících a plně integrovaných myček. Ozdobí tak i malé kuchyňky. I přes kompaktní rozměry . Provedení výrobku: nerez.


Rozměry výrobku (VxŠxH): 85× ×cm. Typ: volně stojícíKapacita myčky (souprav): 9Spotřeba energie (kWh): 0. Odhadovaná roční spotřeba energie (kWh): .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky