čtvrtek 8. listopadu 2018

Amica okc 623 s

Vůně koření je nejaromatičtější hned po umletí. Koření díky nim plně rozvine své aroma, které si bezpečně uchová. Mlýnek na muškátový oříšek platné do: 24. Klikněte na Sledovat a my vás upozorníme, až bude produkt znovu ke koupi. Westmark je německá . Mlýnky na pepř a sůl od od renomovaných kvalitních značek.


Dlouhé záruky na mlecí mechanismus. SOKO mlýnek na muškátový oříšek , přírodní, cm. Uděláme cenu přímo pro vás. Domácí potřeby KUDRNÁČ.


Je vyroben z nerezové oceli pro elegantní a snadné strouhání muškátového oříšku. Hermetický úložný prostor vhodný pro uskladnění dalších oříšků do zásoby. Speciální ruční mlýnek dochutí vaše pokrmy čerstvě namletým muškátovým oříškem. Opatřen kvalitním nerezovým mlecím mechanismem a víčkem pro . Materiál: nerezová ocela, akryl. Vážení zákazníci, od 16.


Protože chápeme, že bez některých. Starý způsob strouhání muškátových oříšků na struhadle bude od nynějška patřit minulosti. Snadné otevírání s bajonetovým uzávěrem.


Víko zabraňuje úniku aroma. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Je vybaven speciálním systémem na snadné plnění. Jednoduše odeberete magnetické víčko na horní straně . Tento mlýnek je určený na mletí celého muškátového oříšku. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies.


Amica okc 623 s

Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem . Proto firma PEUGEOT nabízí mlýnky na všechny druhy koření. Optima mlýnek na muškátový oříšek. POPIS PRODUKTU: Mlýke uřčený pro mletí muškátového oříšku.


Vysoce kvalitní mlýnek na muškátový oříšek s ozubenými noži na mletí z ušlechtilé oceli, propluje skrz jádro muškátového oříšku a krásně uvolní chuť a jeho . Popis: Nepoužité, v originálním balení. Na Sousedé najdete přes 8kořenek a mlýnků na koření. Nenechte svou lásku k vaření . Je ručně vyráběn v Itálii . Plast, akryl, nerezová ocel.


Osvětlení při zapnutí. MLÝNEK NA MUŠKÁTOVÝ OŘÍŠEK , zn. Garancí špičkové kvality je nejen . Navštivte akcniletaky. Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými náhledy.


Produkt je momentálne nedostupný.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky