čtvrtek 22. listopadu 2018

Potisk na sklenice

Dodáváme skleněné hrnky a reklamní sklo. Reklamní potisk sklenic a pískování skla. Potisk skla a skleniček - sklenice s potiskem. Získejte své vlastní reklamní sklenice.


Neváhejte se na nás obrátit. Tato latte sklenice je ze skla, plocha na potisk je ale bílá.

Na Vás záleží vybrat pouze pro sklenice tvar, obsah a potisk (tampotisk, pískování, rotační sítotisk, výpal, laserový potisk ). Seřadit podle: dle ceny. Moderní metody přenáší loga (obrázků, nápisů nebo letopočtů) na dárkové sklenice umožňuje širokou nabídku dekorace a výzdoby památečního skla jako jsou . U sklenic “kulatých” se musí velikost a umístnění motivu volit podle konkrétního tvaru sklenice. Je možné tisknout jedno i vícebarevně. Pro potisk používáme . Pivní sklenice - originální pivní půllitr se jménem a obrázkem - originální dárek pro.


Protože pískování na půllitr není vlastní potisk na půllitr, který naopak mytí v. Broušené sklenice na whisky s monogramem.

Vhodné na gravírování loga nebo obtisku. Půllitry odesíláme do pracovních dnů. Pískovat lze na hladké sklenice ,kovové nádoby, zrcadla, skleněné výplně, sportovní poháry atd. Prvních písmen pískování je na každé sklo zdarma. Zhotovujeme reklamní popis na sklenice a půllitry.


Pískovat pak budeme až na základě vašeho souhlasu s náhledem. Cena obsahuje pouze pískování. Do nákupního košíku si k pískování přidejte sklenice nebo . Začalo to reklamním potiskem pomocí rotačního sítotisku na hrníčky, popelníky a různé skleničky či pivní sklenice s potiskem. Všechno ale tiskem řešit nejde a tak. Potiskujeme sublimační technologií hrnky, půllitry, korbely, pivní sklenice , sklo,.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Tento typ dekorování skla je vhodný jak na lahve a sklenice válcového tvaru, kdy je možné potisknout skoro celý jejich obvo tak také na. Tiskneme na velké plochy, např.


Silikonová spona na potisk sklenice velké latte. Kč bez DPH 59Kč s DPH. Včelařské potřeby Víčka na sklenice. Letní sklenice vhodná na domácí limonády, má.

Sklenici je nutné mít v ruce do °C. Vyberte potisk na váš dárek. Prozkoumejte nástěnku etikety na Kořenky a sklenice uživatele tamaravelecka,. Pantry Labels, Materiály K Tisku, Organizéry, Tisk , Dárky, Basteln. Zajistíme kvalitní potisk pivního skla – půllitrů, sklenic i džbánů.


Požadavek na tiskovou předlohu: data pro tisk ve . Nabízíme potisk víček dle vlastní předlohy: Akt. Na běžné „překoštování“ ve sklepě stačí unifikovaná sklenice OIV o objemu dcl. Umíme i levný a kvalitní potisk , tak se případně ozvěte. Náročnější vinaři už .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky