pátek 9. listopadu 2018

Nejlepsi roboticky vysavac

Materiálové složení 1 bavlna. Sada obsahuje: 2ks povlak na polštář a 2ks povlak na . Nutné prát povlečení naruby. Vyrobeno v České republice. Povlečení o rozměrech 1x 200. Luxusní povlečení Glamonde je zde pro všechny, kteří chtějí sobě nebo svým nejbližším dopřát opravdový pocit výjimečnosti i . Díky oboustrannému provedení můžete mít postel každý den jinou.


Souprava ložního povlečení ze 1 hladké bavlny. Uzávěr povlečení je na zip. Doporučujeme prát a žehlit na . Zpříjemněte své holčičce usínání v pohádkovém . Na krepové ložní povlečení 1x 2se nezapomíná. Velikost polštáře je možno po . U nás najdete hromady výhodných nabídek, třeba krepové ložní povlečení 1x 200.


Popis: Prodám flanelové dětské povlečení, vel. Pro maximální pohodlí má povlečení praktické zapínání na zip. Nesrážlivé provedení Sanfor. Různá barevná provedení. Hodnocení produktu:.


Oboustranné povlečení pro děti, které mají rády stavebnice a barevné kostky. Klasická hladká ložní souprava,ušitá z kvalitního,jemného,1bavlněného materiálu v plátnové vazbě. Bavlněné povlečení 1x 2cm. V nabídce také dílné saténové povlečení 140x2na dvoulůžko v dárkovém balení značky ISSIMO a . Expedujeme: do týdne. Toto povlečení pro vás máme s pohodlným zapínáním na zip.


Velmi příjemný materiál a hezké dezény. VÝROBCE JE DRŽITELEM CERTIFIKÁTU. Rozměr: přikrývka 1x 200cm, polštář x 90cm. Ložní povlečení bavlna je příjemné a hebké na omak.


Na přání ušijeme i jiný rozměr než nabízíme. Díky materiálovému složení je zajištěna barevná a . Polštář je z obou stran stejný. Komfortní zipový uzávěr je samozřejmostí.


Barva:zelená,modrá,žlutá . Výběr krytu pro přikrývku je jedním z klíčových prvků zdobení ložnice pro textilní doplňky. Zvláště pokud máte velkou . V naší nabídce naleznete mnoho krásných vzorů flanelového povlečení ,. POVLEČENÍ BAVLNA 140x2, BytovyShop. Navíc oceníte příjemnou bavlnu, do které se vždy rádi zachumláte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky