neděle 25. listopadu 2018

Elektricky drtic ledu

Ideální ledová drť pro drinky a koktejly. Rychlý a prostorově úsporný. Rozměry: 1(Š) x 3(H) x 3(V) . Hledáte drtic elektricky ledu ? Drtič má výkon 1W.


Produkt není momentálně k dispozici.

Obrázky pro produkt Gastroback . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů drtič ledu. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Vhodný pro zpracování ledových kousků (kloboučků i kostek) na ledovou . Nabízím nový drtič kostek ledu od společnosti Hendi. S výkonem kg ledu za hodinu.


Expedice: Obvykle do dnů. Rozdrtí vám led na ideální kousky pro přípravu chlazených . Profi elektrický drtič ledu GASTROBACK má výkonný 1W elektromotor a velký vstupní otvor.

Charakteristika produktu: Široká nádoba na led vyrobena . Snadno použitelné zařízení poskytující až 3kg drceného ledu za minutu. Vytváří najemno i nahrubo drcený led ideální do koktejlů s ledovou tříští. Sekáček příkon: 5W, vhodný na sekání masa, ovoce, zeleniny, oříšků i bylinek , nerezové sekací nože, počet rychlostí: sekání ledu , objem skleněné . Kontejner na led: 6ml. Vysoce výkonný motor.


Vytváří ideální kousky ledu pro přípravu nápojů a koktejlů. Vyrobí ideální ledovou drť pro přípravu drinků a koktejlů, rychlý - během sekund vyrobí ledovou drť . Podívejte se na týdenní. Je vhodný na rozdrcení ledu v různých tvarech.


Doporučuje se používání klasických kostek ledu. Detailní popis produktu. Momentálně nedostupné. Barový drtič na led je vynikající pro přípravu koktejlů, nápojů a ledových dezertů. Zařízení bylo měsíců v minimálním provozu (zabavený leasing).


Elektrický mlýnek na led má vyjímatelný . Inzeráty - Příruční elektrický drtič ledu bazar. Na našem e-shopu naleznete také široký výběr elektrických drtičů. DRTIČ LEDU VELKOKAPACITNÍ N ŠEDÝ.

Nádoba a sestava nožů z nerezové oceli. Patentovaný mechanismus pro drcení . Kč (49Kč bez DPH). Na externím skladě cca o 3-pracovních dní (přesný dodací termín na poptávku).


Pěkný, elektrický drtič ledu koupíte za cenu lehce přesahující tisícovku. Při nákupu je třeba zvažovat, kolik máme pro drtič prostoru, a jak často . Podobné fráze: elektricky drtic, drtic ovoce elektricky, elektricky drtic ovoce, drtic vetvi elektricky, elektricky drtic vetvi, elektricky drtic ledu , drtic na ovoce .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky