čtvrtek 2. května 2019

Dolce gusto čaj

Nabízíme kouřovody, trubky, kolena, segmentová kolena, kolena s čistícím otvorem, růžice, komínové zděře , redukce a přechodky – vše v průměrech 12 13 . Ocelové kouřovody jsou určené pro připojení spotřebiče na komín. Po osazení zděře provedeme její utěsnění ke keramické komínové vložce pomocí kamnářského tmelu, který lze zakoupit na stránce . Rozměry: 1mm, 1mm , 1mm, 1mm, 1mm, 1mm, 1mm, 1mm, 1mm, 1mm, 160 . Poněkud obtížnější je jen napojení kouřovodu na vhodný komín.

Nyní zasuneme kouřovou zděř , která je součástí sady kouřovodu, a duté prostory okolo . SB Gve verzi ECONOMY (bez nainstalovaných dvířek a komínové zděře ). Trám v blízkosti komínového tělesa. Práce „odborné firmy“. Skrze třívrstvé komínové těleso je veden kovový profil, který je zakotven do dřevěné konstrukce.


Hledáte kominova zder ? Kč – Kčv obchodechPorovnat ceny.

Komínová zděř 180mm černá. Kouřovina ze silnostěnného plechu je . Zděř komínová 200mm tl. Roura je opatřena klapkou pro regulaci komínového tahu. Povrchová úprava: Nástřik černou barvou. Dvojitá komínová zděř 150mm.


Související produkty. KOVO KRAUS komínová zděř černá 2mm - komínová zděř 2mm, materiál plech mm ČERNÁ. Dobrý den, pořídil jsem si americká kamna a potřebuji je nyní napojit na komín. Popis: Prodám kusy . Slouží k připojení kouřovodu průměru Ø118- Ø120mm, který odvádí plyny ze zařízení pro topení přes komín do.


RUČNÍK ZDARMA ke všem kamnům značky JØTUL! Odkouření pro kondezační kotle. Profesionálové v žáruvzdorných sklech, vložkách a kamnářském příslušenství.


Nenašli jste konkrétní zboží na našem eshopu?

Dům a zahrada - Kominova zder bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Pokud máte komín s keramickou vložkou (Schiedel, Eko-komíny, apod.). Cena bez DPH: 7Kč. Původní cena: 8- Kč. Bez barevného nástřiku . Skladem u dodavatele.


Upozornění: poslední kus . Nepoužívejte do keramických komínů. Konstrukční díl určený pro spojení mezi splalinovým hrdlem spotřebiče paliv a sopouchem komínu. Průměr kouřovodu : 1mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky