čtvrtek 7. prosince 2017

Dárkové sady na víno

Dárkové sady na víno

Pěkná dárková sada otvíráku a zátky na láhev vína , balená v červené přepravní krabičce bude vhodným dárkem pro stylové otevírání a uchovávání vína. Ty nejmodernější sady na víno v elegantních a stylových krabičkách jsou jako stvořeny pro dárkové i reklamní účely. Využijte dopravy zdarma, rychlé expedice a . Set na víno v elegantní dřevěné dárkové krabičce je originální dárek pro všechny milovníky vína.


Tento set na víno obsahuje nástroje na snadnou manipulací s . Barva: Kovová Materiál: Plast Účel použití: PR předměty, omluvné reklamní předměty Rozměry: 22x15x2 . Dárkový set na víno obsahuje číšnický nůž, kroužek proti ukápnutí, zátku a nálevku. Kč - 20Kč 1726 . Dřevěná dárková krabička s příslušenstvím - kulatá pomůcky. Luxusní dárkový set - sada na víno. Součástí je zátka na víno , otvírák na víno a ubrousek na lahev. Sada na víno prezentovaná v obalu ve tvaru lahve vína.


V této sekci najdete originální dárkové sety těch nejlepších vín. Vína jsou pečlivě vybrána a zabalena v dřevěných či papírových obalech. Jsou vánoce, MDŽ, je den matek, Josefa, zda Valentýn?


Dárkové sady na víno

Praktická sada kterou můžete potěšit jak své . Nabízíme vám zabalení vín do dřevěných nebo originálních dárkových kazet, dárkové kombinace vína a doplňkového sortimentu. Umíme také naaranžovat . Nenechte si ujít nové nabídky podniku férový nákup. Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla. Upozornit na nové nabídky . Milí přátelé dobrého vína , v této části vinotéky máte možnost zcela podle svého výběru vybrat l. Hledáte originální dárek? Co třeba kvalitní víno nebo olivový olej v dárkové kazetě?


Tato dárková kazeta obsahuje vakuovou pumpičku a dvě gumové zátky, jednu ozdobnou nerez zátku, jedno nerez nalévátko s uzávěrem a otvírák lahví s . Tip: sadu na víno doporučujeme pro každého muže - dědečkovi k výročí, na den otců, pro šéfa nebo jako dárek při kolaudaci bytu, domu. Dárková kazeta, která potěší každého milovníka vína. Třídílná sada na víno v dárkové krabičce.


Sada obsahuje otvírák, kroužek a nálevku. Lihoviny, portské víno , víno , dárkové balené pivo, bonboniéry a další produkty. Mezi produkty lze najít i sběratelské produkty mezi které lze zařadit například . Kovové stojany a dárkové sady jsou vždy dodávány bez vína (případně bez skleniček). Vánoční sada oceněných vín, se kterým si užijete nejen štědrovečerní večeři.


Od svěžího německého Ryzlinku, nejlepšího Sauvignonu nového Zélandu, . Dárkové sady na víno v dřevěném boxu je firemní . Ty jsme připravili jako průřezové degustační sady odrů regionů či vinařství. Ať chcete obdarovat vínem kohokoliv, určitě si vyberete. Od nejlevnějšího Od nejdražšího. Sady na víno, otvíráky na víno.


Dárkové sady na víno

Diamante broušené dekorované sklenice na bílé víno Venezia 350ml 2KS. San Francisco Intern. Velmi působivý dárek s nádechem luxusu a vůní vína.


V elegantním dřevěném boxu se ukrývají kvalitní potřeby k umocnění té správné atmosféry pro vinné . Sety na víno naši zákazníci zakupují mnohdy jako svatební dar, dar k životnímu jubileu nebo jako dárek pro významné obchodní partnery. Nová nepoužitá dárková sada na víno , sedmidílná. Místo prodeje: ProstějovZměněno: dnes. Veltlínské zelené, Sauvignon, Rýnský .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky