úterý 19. prosince 2017

Tyčový mixér philips

Tyčový mixér philips

Chcete svůj nový tyčový mixér Philips ProMix s technologií SpeedTouch využít opravdu naplno? Inspiraci vám přinesou tato videa! Podívejte se, jak můžete . Hledáte tyčový mixer philips ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Tyčový mixér příkon 8W , . Jeho nespornou výhodou je skladnost. Díky extra velkému sekáčku s. Tento ruční mixér Philips je vybaven funkcí SpeedTouch umožňující používat proměnlivé nastavení a funkci turbo pomocí jediného tlačítka. Příprava pokrmů je tak snadná a chutné domácí jídlo podle.


Tyčový mixér philips

Dobrý večer, po několika letech používání mi přestal fungovat tyčový. Obrázek Multifunkční nádoba kompletní Philips. Navštivte akcniletaky. Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými . Výkonný tyčový mixér Philips s 800W motorem, technologií mixování Promix a tlačítkem SpeedTouch pro intuitivní ovládání: čím více přitlačíte, tím větší je výkon. Elektro - Tycovy mixer bazar.


Unikátna technológia mixovania PROMIX umožnuje rýchlejšie a . Ponorný mixér, 5W motor, rýchlostný stupeň, ovládanie jedným tlačidlom, nádoba l, dĺžka . Skladem - ihned k odeslání . Prodám používaný mixer Philips s příslušenstvím na obrázku. Vše funguje, menší nádoba je matna od koření. Pouze osobní převzetí. Nechýba ochrana proti . Dosáhnete báječně hladkých . W, sekání, šlehání a mixování, počet nožů nástavce vhodné do myčky, plynulá regulace . Do vyprodání všech položek.


Tyčový mixér philips

Silný výkon 800W motor mixéru Philips Avance si hravě poradí s každou ingrediencí. Predam mixer Philips 7watt, s ponornym slahacom, nadobou na sl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky