pátek 8. prosince 2017

Krabice na koláče

Cukrářské obaly za výhodné ceny. Nabízíme dortové krabice , krabičky na cukroví , krabice na velké dorty a koláče. Vše skladem, k dodání do hodin! Krabice na zákusky vyrobené z vlnitej lepenky.


Obaly sú vhodné najmä na bezpečnú prepravu väčšieho množstva zákuskov.

Vlnita lepenka lepšie chráni koláče. Dvoudílná krabice s oknem na cukroví, perníčky, čajové pečivo nebo drobné dárky. Jednoporcová krabice.


Tie najkvalitnejšie krabice a krabičky na výslužky, zákusky, torty, koláče. Veľké, malé s rúčkou aj bez rúčky. Zobrazujú sa výsledky 1–z 22.


Prednastavené zoradenie, Zoradiť podľa populárnosti, Zoradiť podľa priemerného hodnotenia, Zoradiť . Internetový obchod výrobce kartónových obalů společnosti Model Obaly.

Prodáváme široký sortiment kvalitního papírenského zboží pro malé i . Provedením je to ideální krabice na koláče , na cukroví nebo na zákusky – v jedné vrstvě do ní naskládáte zhruba laskonek nebo jednohubek. Ponúkame tortové krabice , krabičky na cukrovinky, krabice na veľké torty a koláče. Počet výsledkov na zobrazenie 3. Alan otevřel krabici , z které se vylinula vůně bonbónů, čokolád a rozpatlaného borůvkového koláče. Hned se do něj zakousl a lahodná chuť na chvíli zaplavila . Kvalitní bazar se svatebním oblečením a. Papierové košíčky na muffiny, farebné, x mm, 1ks. Krabička na zákusky s integrovaným viečkom.


Krásná dekorace do svatebních výslužek. Stříbrné prstýnky na ozdobení svatebních koláčů nebo drobného cuktoví. Vyrobíme krabice na koláče a koláčiky pre väčšie aj menšie výrobné prevádzky alebo cukrárne.


Když musí krabice na výslužku něco vydržet, sáhněte po této extra pevné variantě z odolné mikrovlnné lepenky. V ponuke si nevesty nájdu výslužkové krabice Slovensko. Tácka na zákusky koláče – nízka 4x 2x mm.


Karton na dort kusy 27x 18x 10cm, bílá Küche. Doručenie tovaru priamo k vám domov.

KRABIČKA NA VÝSLUŽKU růžové růže XL 260x180x95mm1ks. Paříže – viděné prizmatem vzpomínek na sny. A tehdy věděl, co musí napsat. Ale v témž okamžiku, kdy se doušek promíšený drobty koláče dotkl mého patra, . Podrobný popis produktu.


Vzorované Svadobné dekory Biele. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a . Košíčky a krabice na cukroví. Doporučené Novinky Akce Doprodej. Oblíbených, Nejnovější, Od . Ostatné - Papierove krabice bazár.


Predám papierové krabice na koláče. Viac info na obalzlava. Luxusní bílá krabička na cupcake se vzorem potěší svou podobou i obsahem vaše svatební hosty. Uvnitř je místo tak akorát na jeden svatební minidortík, který. Clara si vytáhla papírový kapesníček z krabice na pultu.


Myslel na to, že by si dal kus jablkového koláče. A také na to, že by ji rád . Malá krabička na výslužku z bílého kartonu s ouškem, velikost krabičky činí 1x. PD Mini krabička so srdiečkami rose gold 10ks.


Svadobné krabičky na koláče - zlaté ornamenty s potlačou obrúčok.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky