pátek 22. prosince 2017

Gorenje ri 4181 aw

Zásobník Tork Elevation lze velmi snadno doplnit. Stačí jednou rukou odejmout víko a nahradit ruličku spotřebovaného toaletního papíru za nový. Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. Nkapacita zásobníku 9ubrousků materiál: ABS plast barva: šedá.


Stolní zásobník na ubrousky. Rozměr: 160×163×2mm. Kapacita: 2ubrousků. Popis: Na ubrousky o velikosti 17x17cm. Pro cca 2ubrousků (1ks z každé strany). Protiskluzové nožičky.


Dřevěný stojánek na ubrousky v bílém provedení s výraznější patinou. Ideální na ubrousky o rozměru 33xcm. Přejít na : ubrousky 33xcm.


Gorenje ri 4181 aw

Velmi kvalitní pultový zásobník na papírové ubrousky. Barva : kombinace přírodní s bílou. Materiál na bázi dřeva. Výrobek ZÁSOBNÍK NA UBROUSKY HNĚDÝ ve variantě nabízíme s garancí spokojenosti a denní lhůtou na vrácení peněz.


Ubrousek můžete pohodlně vzít jen jednou rukou, ostatní zůstanou pěkně na svém místě. Pultový zásobník na ubrousky. Praktický, jednoduchý, moderní . Prohlédněte si sekci Sanitární keramika a . Mobilní zásobník na ubrousky s možností jednoduchého umístění. Průhledný plast ABS Čisté ubrousky se dávkují bezdotykově, vždy po jednom. Tork Xpressnap stolní zásobník na ubrousky (N4) - černý.


Papírové ubrousky Tork v kombinaci s vhodným zásobníkem Tork snižují spotřebu ubrousků nejméně . Snižuje spotřebu nejméně o , čímž snižuje odpad. Lepší hygiena díky dávkování po jednotlivých . Velmi hezky zpracovaný kovový box na klasické papírové ubrousky. Tělo zásobníku je vyrobené z pevného kovu, dno je z vyplétaného drátku. Kovový zásobník na ubrousky.


Neocenitelný pomocník při nachlazení nebo dojemném milostném dramatu v televizi: s tímto zásobníkem na kosmetické ubrousky z kvalitního bambusu se z . Dominantní látka je s ornamentem a vnitřní látka je šedá s lněným efektem. Je určena na klasické ubrousky velikosti 17x17cm. Celkové rozměry krabičky jsou . Fotografie sú ilustračné, zmena ponuky a cien vyhradené.


INDA HOTELLERIE zásobník na obrúsky 13x13x13cm, chróm. Doplnok and zásobník na ubrousky. Kouřově šedý zásobník na ubrousky z odolného ABS plastu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky