středa 20. prosince 2017

Nerezová pracovní deska

Pracovní desku tvoří nerez plech tl. Provedení bez lemů, zadní nebo bočni lemy výšky mm. Výroba nerezového zařízenípro restaurace a kuchyně. Nerezové pracovní desky gastro.


Materiál: nerez AISI 304.

Povrchová úprava: matná (tryskáno balotinou). Skladový kus za zvýhodněnou cenu. Vyrobeno z kvalitního . Tak proč jej nepoužít v podobě nerezové pracovní desky ? Dnes už se nerezovými . Kvalitní nerezová deska pracovní za nízké ceny, s námi ušetříte.


V našem sortimentu NEREZ výrobků naleznete nerezové pracovní desky , nerezové pracovní stoly, nerezové mycí stoly a nerezové dřezy, vstupní a výstupní stoly k . Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů nerezová deska.

Kvalitní dřevěná pracovní deska potažená nerez plechem, je primárně určena do sestav dílenského nábytku PROFI jako nadstavba dvou celokovových . U větších ploch, jako jsou pracovní desky , ovšem nerez tak často nepotkáme, nicméně v moderních interiérech na ně můžeme narazit. V nabídce najdete nezbytné konzole a návrhy atypických pracovních desek , které vyrobíme podle Vašeho přání. Používáme kvalitní potravinářskou nerez ocel . Naše cena: od 6Kč s DPH (od 5Kč bez DPH). Kde se můžeme setkat s nerezovou pracovní deskou ? Přístěnný stůl s pracovní deskou z polythylenu, 800×700×8mm, vyrobeno z nerezové oceli AISI 441. Dodáváno v rozebraném stavu, na přání zákazníka: . V nabídce jsou nerezové pracovní desky s jedním dřezem, dvěma dřezy, nebo bez dřezu.


Ze široké nabídky pracovních stolů si . Reference - potravinářství a gastro zařízení. Nabízíme pracovní nerezovou desku pracovního stolu. Deska je prolamovaná, s vevařenou lisovanou vanou.


Naši technici jsou Vám . Stůl s nerezovou deskou 120x60xs policí bez lemu. Základna systému umožňujícízdvih pracovní desky a její vyklápění kolem dvou os si zachovává vysokou stabilitu i při mobilním uspořádání.

Kód produktu: TTS_RIP. Slouží k ochraně a vylepšení vzhledu baru Tetris. V nerezové pracovní desce je obvykle zabudován nejen dřez, ale často i celé varné centrum. Optimální je pak zvolit celou kuchyň z nerezu.


Vybírat můžete z naší nabídky tradičních i moderních desek v různých barvách. Naše laminátové i dřevěné pracovní desky se dají plně přizpůsobit vaší kuchyni. Součástí této nerezové pracovní desky je také minimalistický dřez vyrobený z téhož materiálu. Horní pracovní deska nerezová - materiál inox, nohy: slitina vysoko jakostní leštěná povrchovou úpravou pozink.


Spodní stavitelná police, vysoko jakostní pozink . Stoly jsou vyrobeny z nerezové oceli při dodržení přísných hygienických.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky