čtvrtek 7. prosince 2017

Konvička na zalévání plechová

Konvička na zalévání plechová

Plechová konvička na zalévání. Momentálně nedostupné. Velikost: × × 10. Konvička na zalévání Ib Laursen bílá 4l.


Konvička na zalévání plechová

Prodloužená hubička pomáhá při zalévání květin například na oke. Povrchová úprava je provedena práškovou barvou. Dostupná v těchto barevných. Krásná praktická kovová konev je nepostradatelným pomocníkem do domácnosti.


Vybíráme plechové konvičky od kvalitních výrobců, kde máme jistotu dlouhé trvanlivosti a výhodné ceny. Hnědá plechová konvička na zalévání Dakls Rust. Klikněte na Sledovat a my vás upozorníme, až bude produkt znovu ke koupi.


Konvička na zalévání plechová

Barvy dle aktuální nabídky na . Interiérová konvička anglická vínová l. Vědro plechové vínové 4l. Středně velké plechové. Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte.


Ale nic není ztraceno. Můžete mi tu nechat svou e-mailovou adresu a jakmile se ke mě . Konev na zalévání - PK. Každý kus je originál, proto se mohou konvice lišit. Klasická zahradnická plechová konev bývá opatřena jedním nebo dvěma držadly.


Menší konvičky se dají výhodně použít například při dolévání provozních . Lakováno, lze použít na běžné zalévání nebo jako váza . Hravá konvička dodá vašemu interiéru mile venkovský prvek, který budete mít rádi na očích - díky čemuž už nebudete na zalévání vašich rostlinek zapomínat. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů plechová konvička. Nebo zadejte inzerát. The Rowley Ripple Duck . Tato dekorace dokonale doladí celkový dojem ze . IKON 2l plastová, ZE, MO, OR s kropítkem. Zalévací konev je osvědčený produkt určený především pro zahradničení.


Doba dodání (od obdržení platby) 2-dny. Prodam plechovou konev viz foto. Krásná bílá plechová konvička od dánské značky Ib Laursen do vašeho bytu či zahradu, terasu nebo balkon. Nabízíme jednotlivé nářadí: motyčku, hrábě, lopatu, koště, kyblík a konvičku , ale také sety, kde hrábě s lopatkou doplňují buď konvička nebo kyblík či stylové . Kvalitní konev z práškově lakované oceli.


Konvička na zalévání plechová

Kovová konev malovaná č. Zákazníci ke zboží zakoupili. Dětská konev plechová. Jan Obyčejná plechová pozinkovaná konev s kropičkou určitě dobře plní svůj. Skvěle poslouží na zalévání ale také jen jako dekorace na vaši zahradu, balkón či terasu. Rozměry jsou 33x13x18.


Poslouží jako váza nebo konvice na zalévání květin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky