středa 7. listopadu 2018

Myčka candy cdp 4609

Myčka candy cdp 4609

Myčka , která pojme až sad nádobí. Celý popis a technické parametry. Připadá vám, že je váš život zastíněn horou. Volně stojící myčka nádobí je výborná věc.


Myčka candy cdp 4609

Nemusíte se trápit s tím, že ji potřebujete přesně vtěsnat do kuchyňské linky. Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. Hlučnost při mytí: dB. Displej: Ne Barva myčky: nerez, Inoxlook Šířka myčky: cm.


Hlavní město Praha, cena zadarmo, od Klara Frydrychova na Sbazar. Popis: Na náhradní díly, . Navíc se díky svým malým rozměrům bez problémů vejde i do . Nerezové prevedenie doplní dizajn vašej kuchyne. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává.


Myčka candy cdp 4609

Kompletní informace k výběru. Spotřeba vody (l): 13Odhadovaná roční. Navštivte akcniletaky. Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými . BAUMATIC BDW0 BDW1. Candy Hoover - 49037409.


BDW BDW1 BDW1 BDW1 BDW1 BFD6 BFD4 BFD4 . CD-88506Kód: na dotazDostupnost: 6Kč Cena s DPH: ks. Vytisknout Poslat e-mailem Dotaz . Umyvacka nadobi candy cdp 46manual you can choose the . Navíc díky šířce pouhých cm ušetříte mnoho místa.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky