pondělí 18. března 2019

Doba vaření v tlakovém hrnci

Záruka let na motor. Technologie TITANIUM QuadBlade. SAMMIC BXS tyč mixovací pro ponorný mixér. Vážení obchodní partneři, dovolte, abychom Vám poděkovali za spolupráci. Ruční ponorný mixér CMP 4V.


Vhodný pro cukrárny, restaurace, hotely a lahůdkářství.

Ideální pro množství . Zobrazit Detail produktu. Mimoriadne výkonný ponorný mixér Bosch vám uľahčí život. Vďaka špeciálnemu tvaru mixovacej nohy bude vaša kuchyňa vždy čistá a nerezový nôž sa postará . Ponorný mixér se silným motorem o příkonu 7W. Bosch MSM6S10B je vybaven nožem QuattroBlade se speciálně ostřenou a tvrzenou čtyřbřitou čepelí.


Nabízíme od univerzálních modelů pro . Tyčový mixér profesionál 500W. Nástavec mixovací 3mm.

Plynulá regulace rychlosti. Ergonomicky tvarovaná rukojeť. Nabídka je od kompaktních modelů řady . Ponorné mixery nebo tyčové mixery jsou vhodné pro přípravu mixovaných nebo šlehaných pokrmů.


Základní tyčový mixér. Popis: Prodám mixér s nástavci za 5kč. Ostrými malými noži rozseká ovoce a zeleninu na kašo- vitou hmotu. Funkce AEROMIX – pro přípravu jemných, . Systém automatické regulace rychlosti:. Ultra je vhodný pro restaurace, jesle, lahůdkářství.


Nový přívodní kabel Max. Všechny součásti ponorných mixérů Bamix, které přijdou do kontaktu s potravinami, nepřejímají chuť ani pach použitých surovin a jsou vyrobeny z nekorodujících . Extra tichý a výkonný DC motor disponuje plynulou . Vyniká plynulou regulací rychlosti a extra tichým motorem. Díky jejich obzvlášť ostrým čepelím a mimořádně výkonnému motoru si ponorné mixéry Bosch poradí během okamžiku s čímkoli. Společně vytvoříte krémové polévky, jemné omáčky i neodolatelné dezerty, . Je potřeba je pořádně umixovat ve vysokém mixéru nebo mixérem ponorným.


Pokud vlastníte drtič ledu nebo ledové kostky zvládne rozdrtit i váš mixér , je v létě.

Tento ponorný mixér Vám nabídne rychlé a . Zvládá rychlou přípravu lahodné krémové polévky nebo omáčky, mixování dětské . Elektro - Mixér ponorný bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší . MIXER PONORNÝ MICROMIX.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky