středa 27. března 2019

Krimpovací kleště sada

Kuchyňské náčiní řady Q! Momentálně nedostupné. Naberte si pořádný kopeček lahodné zmrzliny díky této speciální lžíci! Kopečkovací lžíci je . Vykrajovací lžíce na zmrzlinu s vodivou tekutinou v rukojeti, která se zahřeje v dlani a přispívá k vytvoření skvělého kopečku. Barevně rozlišené pro snadnou .

Rozměry: délka cm. Díky hladkému okraji této lžíce mohou být porce zmrzliny nebo . Mladý designér Valerio Sommella navrhl pro všechny milovníky zmrzliny lžíci Koki. Tvar rukojeti připomínající polštář zajišťuje pohodlné a příjemné držení. Tvar lžíce umožňuje snadné lízání zmrzliny , ochranný kroužek brání stékání rozpuštěné zmrzliny na dětskou rukojeť.


Vynikající pro nabírání a podávání zmrzliny dětem. ICE CREAM SCOOP Inovativní lžíce na zmrzlinu se speciální nerezovou manžetou, která zachytí kapky tající zmrzliny a rukojeť celé lžíce zůstane čistá. Zmrzlinová stěrka je vyrobena z hliníku, potažena nepřilnavým teflonovým povrchem.


Lze mýt v myčce na nádobí.

LŽÍCE NA ZMRZLINU oranžová, S touto lžící snadno naberete zmrzlinu přímo z vaničky a vytvoříte si dokonalý kopeček. Vyrobeno z tvrzeného lesklého plastu. PROGRES lžíce na zmrzlinu , Toner - vše pro gastronomii, stolování, servírování a přípravu pokrmů od společnosti SAHM. Euro značky KitchenAi barva královská červená.


Cena je uvedena včetně DPH. Pružina vyrobená z kovu. Vhodná na zmrzlinu, bramborové pyré, rýži a jiné. Transparentní fialová naběračka na zmrzlinu dlouhá cm.


Všechny produkty jsou kompletně vyráběny v Německu. V Koziol i chladící voda pochází z. Nedostupný (Zboží se nedodává). Kleště na nabírání zmrzliny.


Automatická lžíce na zmrzlinu od společnosti Lagostina. Lagostina je italské slovo pro: zázrak z objevení umění krásné kuchyně, radost z. Popis: Prodám lžíci - naběračku na zmrzlinu. Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.


Tvarovaná lžíce na zmrzlinu Bambini je vynikající pro nabírání a podávání zmrzliny dětem. Lžíce se zvukem, vršek jako tvar . Hlava lžíce je tvarována pro snadné nabírání zmrzliny z vaničky a .

Dostupnost Ihned k odeslání. Plastová lžíce na zmrzlinu CULINARIA je praktický pomocník pro servírování zmrzliny. Každý výrobek vytvořený firmou Schiavon představuje krásu, vytříbený vkus a autenticitu pramenící z precizní řemeslné výroby, jejíž velká část je prováděna . Naše cena s DPH: Kč. Záruční doba: roky.


Od této doby si budete chtít doma tvořit i svou vlastní zmrzlinu. Materiál: ABS plast, slitina zinku. Velikost:x x 2cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky