úterý 12. března 2019

Komaprim 3v1 technický list

Akzo Nobel Coatings CZ, a. Multifunkční nátěr na ocel, zoxidovanou . Před čištěním odstraňte ze štětce a válečku co nejvíce barvy. Více a technický list zde. Dlouhodobý antikorozní účinek, vysoká odolnost proti povětrnostním vlivům, připraven k použití bez základové barvy, . Komaprim 2v Komaprim 3v, nebo Dulux.


VLASTNOSTI : Dlhodobý antikorózny účinok, vysoká odolnosť voči . Bezpečnostní upozornění GHS- hořlavé látky GHS- dráždivé látky GHS- látky nebezpečné pro životní . Má dlhodobý antikorózny . Bezaromátová vysoce kvalitní barva na bázi uretan-alkydové pryskyřice. Základní a vrchní antikorozní barva na kov. Má vynikající kryvost, pro renovační nátěr dveří stačí. Tovar zaradený v kategóriách.


Míchání barev KOMAPRIM 3V1. KOMAPRIM ZÁKLAD PŘÍMO NA REZ základní antikorozní barva na železné kovy 75l. Počet vrstev: 1– na proschlý základní nátěr nanášejte barvu KOMAPRIM 3v. TECHNICKY LIST ACRYLCOLOR (7KB). BEZPECNOSTNI LIST ACRYLCOLOR (5KB).


CERTIFIKAT ACRYLCOLOR (3KB) . Technický a bezpečnostní list. Jakou penetraci použít se dozvíte v příkladech použití ETERNAL mat akrylátového viz. Alkyton je především určen k nátěrům nových i zkorodovaných železných kovů v exteriérech. Alkyton lze aplikovat přímo na kov v prostředí s mírným . Vydáním tohoto technického listu pozbývají platnosti všechny .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky