čtvrtek 7. března 2019

Odšťavňovač na zeleninu

Nerezová ručná zátkovačka fliaš. Stará špuntovačka, zátkovačka ze dřeva a kovu, délka zasunuté 2cm. Prodám cca 3lahví na víno 75l, nepoužité. Při odběru všech sleva. Je určená na zatváranie sklenených fliaš ( sirupy, víno atď ). Pozri aj iné moje ponuky.


Odšťavňovač na zeleninu

Stejně tak se zdají zde vyráběná vína. Prístroj na meranie parametrov vo víne. Zmršťovač na termokapsle. Držák se hodí na uchovávání piva, vína či minerálky v té správné teplotě.


Dubový sud na víno 3L. Korkový zátkovač lahví vína Fruity ECO – páková stojanová zátkovačka lahví. Zátkovačka stojanová ruční - menší, na korkové zátky.


Poslední kus skladem. Vynikajúca na uchovanie vína , nápoj vo vákuovo uzatvorenej fľaši si dlhšie zachová svoju chuť. ZÁTKOVAČKA TC2T ZÁTKOVAČKA. Pre konečnú fázu je zasa potrebná zátkovačka na fľaše, uzatváračka na termokapsle,. Velmi pohodlná zátkovačka pro zátkování standardních lahví na víno přírodními nebo syntetickými zátkami.


Inzerát Starožitná zátkovačka lahví na vino. Brno-město, cena 250Kč, od Maria Khripunova na Sbazar. Celkem za produkty: Celkem za doručení: Bude determinováno. Pokračovat v nákupu Objednat.


Potrebujete fľašovať a nemáte zátkovačku? Soudky, nádoby na mošt a víno , ruční zátkovačka , obaly na lahve, velký lis rýnského typu, svícen a lucerna tvoří základní inventář sklepů. K výrobě vína patří i . Spresňujúce informácie k inzerátu . Poloautomatická vystřikovačka, plnička a zátkovačka OFFICINE PESCE. Mechanická stojanová zátkovačka na pohodlné zátkovanie sklenených fliaš s korkovými alebo syntetickými.


Sklenená fľaša na víno a destiláty Popis tovaru:. Páková stojanová zátkovačka fliaš na korkové zátky. Univerzálné mechanické korkovacie zariadenie na zátkovanie fliaš na víno , šumivé víno korkovými alebo . Ostatné - In vino bazár. Poháre na víno , Zlatá Zuzana, zelená.


Preložiť slovo „ zátkovačka fliaš“ zo slovenčiny do taliančiny. Ručná zátkovačka Ferrari. ECO S Uzatváračka na fľaše na víno , vhodná na korkové zátky a syntetické zátky, stojaca Vinárska technológia je najpodstatnejšia časť pri výrobe vína.


Vinařské stroje - inzerce. HOWARD WEINPRESSE TYP 700. PRODAM PLASTOVÉ SUDY NA VÍNO 30L a 50L. Stará zátkovačka (korkovačka, špuntovačka).


Pektoenzym – enzymatický přípravek . FRIEDERICH,napájení 3V,korky přírodní nebo silikonové. Stojanová (ručná) zátkovačka korkových zátok, vhodná pre malosériové zátkovanie. Vhodné na zátkovanie fliaš výškou od 25cm do 36cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky