čtvrtek 14. března 2019

Kelímky na kávu s vlastním potiskem

Kelímek na kávu s víčkem z velkoobchodu MUGS Praha za nízké ceny pro kavárny. STARCUP LZE REALIZOVAT V TISKÁRNÁCH S TAMPONOVÝM POTISKEM. Dvouvrstvé papírové kelímky na kávu s sebou. Papírový kelímek na kávu jednovrstvý KLASIK. Reklamní papírové kelímky na zmrzlinu s potiskem ​. U kelímku s objemem 3ml je rovněž možné na víčko umístit epoxy samolepku s plnobarevným logem či obrázkem.


Potisk kelímků na kávu je . NABÍZÍME POTISK STANDARDNÍCH PAPÍROVÝCH KELÍMKŮ NA KÁVU. Standardní kelímky jsou vyrobeny z bílého matného papíru, čistě bílé bez rysky, vnitřní . Nově nabízíme papírové hrnky na kávu s možností vlastního potisku. Potřebujete poradit, jak vybrat správné víčko na kelímek? Jméno vaší společnosti, vašeho . Zlín, obalové materiály Zlín, plastové kelímky na pivo, plastové talíře, jednorázové. Jednorázové papírové kelímky s vlastním postiskem.


FRUBI není jenom hrnek. Vnitřní vrstva je potažena polyethylenem, takže je vhodný jak na studené, tak i horké nápoje. Tyto kelímky z automatů, vlaků či kaváren představují velké množství jednorázového . V posledních týdnech další téma k diskuzi.


Zákazníci si mohou vybrat mezi vlastním potiskem nebo univerzálním potiskem. Hotove kelimky tiskne kde kdo, ale stoji to v korunach za kus. Vratné kelímky jsou pravým suvenýrem z vaší akce, ať už se jde o koncert či sportovní zápas.


Kelímky na nápoje s potiskem na míru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky