pátek 21. června 2019

Čistící prostředek na kůži

Ideální pro vyčištění kožených sedacích souprav, kabelek, automobilového čalounění, kabátů a kožené obuvi. Doporučujeme použít čisticí prostředek s pomocí speciální houbičky pro maximální čistící. Ultra Rapid Leather Cleaner 250ml - Velmi silný čistič na kůži. Poliboy čistič na kůži je vhodný na všechny její druhy, ale především na výrobky z hladké a opracované kůže, např.


Čistící prostředek na kůži

Potřebujete vyčistit a oživit kožená sedadla v autě? Regenerační, čistící a osvěžující přípravek pro všechny části z přírodní a syntetické kůže jakéhokoliv typu a . Kimicar MAGIC CRUSCOTTO 6ml . Vysoce účinný čistící prostředek určený pro jednorázové čištění silně znečistěné hladké, pigmentované kůže. Autoglym Leather Cleaner 500ml čistič . ROYAL čistič kůže koncentrát je vhodný na všechny typy hladkých kůží např. Vynikající ošetření a lesk.


Zvlhčuje povrchy a dodává jim . Regeneruje kůži, obnovuje její hebkost a pružnost, oživuje barvy. Zasíláme do celé Evropy. Colourlock Stark čistící přípravek na hladkou kůži Vysoce účinný prostředek na vodní bázi, určený pro jednorázové čištění silně znečištěné hladké. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


IKEA - ABSORB, Čistič kůže , Použijte krém na kůži, který kůži promastí, vrátí jí její hebkost a prodlouží její životnost. Krém zanechává kůži měkkost a zabraňuje . Důkladně odstraňuje běžné nečistoty z . Bohatý výběr čistících prostředků od značek Nuk, Vanish a další. Vše za super ceny a dodáním do hodin.


Přípravek Intenzivní čistič pro kůži je velmi vhodný pro čištění všech anilinových a barvených druhů kůží. Kůže bývá použita jako výrobní materiál na nábytku, . Je ideální na čištění kožených sedacích souprav, křesel, kožených bund či kabátů, . RENAPUR Čistič kůží koncentrát 250ml. Speciální prostředek pro dokonale čisté kožené povrchy bez nutnosti oplachu. Je vhodný na všechny typy kůží : hrubá, hladká, koženka, kombinované materiály . Ošetření kůže i textilu, impregnace, prací prostředky.


Pro hluboké čištění a údržbu veškerého koženého čalounění BMW. Meguiars Gold Class Rich Leather ( 4ml). Prostředek je vhodný i na hrubou kůži a textilie.


Mýdlo na kůži 500ml - čistič kůže Bezbarvý speciální čistící prostředek na hladkou a broušenou kůži. Hloubkový nano čistič odstraňující nečistoty a mastnoty ze struktury povrchu. BMW čisticí prostředky na autoskla byly vyvinuty přesně pro.


Vysoce účinný tekutý čistící prostředek , který se používá na sedadla z vinylu, na kůži , látku a všechny omyvatelné povrchy. Stay Bright - sada na čistění a impregnaci světlé kůže Čistící a impregnační sada pro světlé odstíny kůže. Macota - čistící prostředek na kůži a koženku. LEATHER SOFT CLEANER 500ml - čistič kůže empty.


Víceúčelový prostředek na čištění interiérů automobilů. H, který skvěle připraví materiál pro aplikaci konzervačních olejů v přípravku Belvoir - krok 2. Například čistič na kůži , renovátor na semiš, sedlové mýdlo apod. Obsahuje směs speciálních . Dále přípravky narůzné druhy kůže a přípravky s úzce specifickým určením pro konkrétní . R2D čistič na kůži a kožené . Tento prostředek je určen k ekologickému čištění všech druhů usní, kožených oděvů i bot.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky