pátek 7. června 2019

Skleněný podnos na dort

Hodnocení produktu:. Retro skleněný podnos na dort z této kolekce dostal od designérů do vínku elegantní oblé a veli jednoduché tvary. Použít jej můžete nejen na prezentaci dortů, . Moderní skleněný stojan na dort okouzlí svým zaobleným povrchem a stabilní základnou.


Kčve obchodech Porovnat . Popis: Prodám skleněný podnos na dort.

Hlavní město Praha, cena 220Kč, od Nokous na Sbazar. Nádobí je možné mýt v myčce nádobí. Materiál: sklo Rozměr: průměr cm. Nízká otočná deska na zdobení dortů a dalších pekařských výrobků je využitelná i pro servírování. Jedná se o ručně vyráběné produkty.


Ideální na servírování dortů, koláčů a zákusků. SHRNUTÍ VLASTNOSTÍ PRODUKTU - čtvercový skleněný podnos na noze - vhodné použití jako stojan na dort , . Vyberte si skleněné podnosy na dort nebo sýr, kombinujte je s poklopy na eshopu SkloLeonardo.

Prodám broušený skleněný podnos vhodné pro každé účely. Podnos je balen v tmavomodré dárkové krabici. Nabízím tento krásný skleněný podnos na dort na nožce.


Hlídat cenu a dostupnost. Originální podnos na dort vyrobený z vysoce kvalitního skla, ideální nejen na veškeré oslavy jako podnos na dorty nebo koláče, ale také na všední dny, např. Jsou vyrobeny z různých materiálů v mnoha rozměrech i tvarech.


Podnosy a tácy využijete na servírování pokrmů od dortů po sushi. V čem se tácy a podnosy liší . EH Excellent Houseware Kovový podnos na dorty , 30xcm. Miniatury pro sběratele. Skleněná dóza na cukrovinky MAXI.


Průměr: 27mm, výška 12mm. Detailní popis produktu. Máme velký výběr od elegantních skleněných stojanů s víkem až po misky, jež lze použít i pro zapékání v troubě. IKEA FULLSPÄCKAD Servírovací podnos.


Klikněte na Sledovat a my vás upozorníme, až bude produkt znovu ke koupi. Při servírování, obzvláště sladkých svátečních pokrmů, jistě užijete i podnosy a. Praktický servírovací pomocník pro vaše pochutiny.

Chladicí podnos je opatřen odnímatelným chladicím dílem, díky kterému přenášené pokrmy zůstávají déle vychlazené a svěží. Starý skleněný podnos na stopce. Je hladký s vlnkovitým okrajem. A dort bude vypadat jako umělecké dílo! Stačí ho jen vystavit na stojan a zaklopit skleněným poklopem a dorty , cupcaky i cukroví budou vypadat jako klenot.


Dortový stojan - SKLENĚNÝ cm. Váš nový skleněný podnos na dort je navíc ručně vyrobený. Podrobnosti o výrobku. Podnosy na dorty a cukroví umožňují lepší využití prostoru a vystavit sladkosti teplým domácím způsobem.


Může se hodit hned po ránu, když nesete miláčkovi snídani do postele, podnos na dort na odpolední siestu nebo večer, když k Vám přijde návštěva. Krásný skleněný podnos , který lze využít na dort i servírování drobného cukroví. Vhodné jako dárek, který potěší každou ženu materiál: čiré sklo rozměry: průměr. Odeslat příteli informaci o produktu . Krém navršíme do skleněných misek nebo vinných sklenek a dáme do chladničky vychladit. Nepečený jablečný dort „Ježečkův mls“ Co potřebujeme?


Ztuhlý jej přendáme na vhodný podnos a polijeme čokoládovou polevou. Na hácích visely velké růžové vepřové kýty, z podnosů lákaly bohatě zdobené dorty , pod skleněnými pulty byly vystavené cukrovinky a delikátní ručně vyráběné. Jamey mi pomáhal a udělali jsme taky velké dorty a ověsili jsme dům.


Byl to kulatý podnos se zrcadlem uprostřed a stříbrnou obrubou a se skleněným.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky