úterý 18. června 2019

Domácí pomazánky

Povlečneí díly: Peřina : 140x2cm. Materiál : 1 bavlna. Barva:zelená,modrá,žlutá . Výběr krytu pro přikrývku je jedním z klíčových prvků zdobení ložnice pro textilní doplňky. Zvláště pokud máte velkou .

POVLEČENÍ BAVLNA 140x2, BytovyShop. V naší nabídce naleznete mnoho krásných vzorů flanelového povlečení ,. Navíc oceníte příjemnou bavlnu, do které se vždy rádi zachumláte. Zpříjemněte své holčičce usínání v pohádkovém . Velikost polštáře je možno po . Na krepové ložní povlečení 1x 2se nezapomíná.


U nás najdete hromady výhodných nabídek, třeba krepové ložní povlečení 1x 200. Popis: Prodám flanelové dětské povlečení, vel.

Pro maximální pohodlí má povlečení praktické zapínání na zip. Nesrážlivé provedení Sanfor. Různá barevná provedení. Hodnocení produktu:. Oboustranné povlečení pro děti, které mají rády stavebnice a barevné kostky.


Klasická hladká ložní souprava,ušitá z kvalitního,jemného,1bavlněného materiálu v plátnové vazbě. V nabídce také dílné saténové povlečení 140x2na dvoulůžko v dárkovém balení značky ISSIMO a . Expedujeme: do týdne. Bavlněné povlečení 1x 2cm.


Toto povlečení pro vás máme s pohodlným zapínáním na zip. Velmi příjemný materiál a hezké dezény. VÝROBCE JE DRŽITELEM CERTIFIKÁTU.


Rozměr: přikrývka 1x 200cm, polštář x 90cm. Ložní povlečení bavlna je příjemné a hebké na omak. Na přání ušijeme i jiný rozměr než nabízíme.


Díky materiálovému složení je zajištěna barevná a . Polštář je z obou stran stejný.

Komfortní zipový uzávěr je samozřejmostí. Ti z vás, kteří milují styl, by měli . Mikroflanel se vyznačuje větší hustotou vláken, proto je. Obsah balení: x souprava na jednolůžko . Sada obsahuje: 2ks povlak na polštář a 2ks povlak na . Nutné prát povlečení naruby. Vyrobeno v České republice. Luxusní povlečení Glamonde je zde pro všechny, kteří chtějí sobě nebo svým nejbližším dopřát opravdový pocit výjimečnosti i . Díky oboustrannému provedení můžete mít postel každý den jinou.


Souprava ložního povlečení ze 1 hladké bavlny. Uzávěr povlečení je na zip. Doporučujeme prát a žehlit na .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky