pátek 21. června 2019

Krimpovací kleště na očka

Krimpovací kleště CK pro velké koncové dutinky žil do mm². Vysoce kvalitní zpracování, čtyřstranný upínací systém a . Samonastavitelné na použitý průřez. Různé profily výsledného krimpu.


Zbarvená nebo chromovaná povrchová úprava.

Kvalitní zboží ihned k odeslání. Prověřený prodejce s dlouholetou tradicí. Vyberete si lisovací kleště ( krimpovací kleště ) na kabelová oka, spojky, dutinky , konektory apod.


Lisovací kleště na dutinky - mm- 2mm. Elektrikáři, údržbáři i automechanici ocení rychlost a spolehlivost s jakou dokáží pomocí vhodných kleští na lisování koncovek opatřit kabel . Navrženy pro bezpečné a pevné krimpování kabelových dutinek , vyrobeny z kalené a . Pořiďte si krimpovací kleště na dutinky od renomovaných značek Intercable, Cimco a N.

Snadno s nimi odštípnete dráty, . K krimpovací kleště na koncové dutinky. Společnost Weidmüller nabízí širokou řadu mechanických lisovacích kleští pro elektrikáře. Vestavěné ráčny s mechanismem uvolnění . Vhodné pro velikosti dutinek od - mm. Prodej lisovacích kleští realizujeme po celé.


Veškeré informace o produktu. Hodnocení a recenze GEKO. OPT DL16A krimpovací kleště na dutinky 5-16mmčtverec.


Hledal jsem a nenahledal, zároveň moje krimpovací kleště odcházejí do. Aby to byly ty, co lisují dutinku ze stran trojůhelníkový mi čelistmi, . Nemusíte se už trápit s pájením, krimpovací kleště vytvoří dokonale pevný spoj a vaše dutinky i autokonektory budou pevně na svém místě. Konektorové krimpovací kleště na dutinky a spojky 5-16mm².


Zvětšit obrázky - zoom. Kč bez DPH 3Kč s DPH .

Typ použití kleští : Dutiny na kabely. Rozsah krimpování : 0. PROFI kleště na neizolované dutinky a očka. Původní cena: 6Kč. Vnější délka, 1mm. Materiál, Nástrojová ocel.


Vlastnosti materiálu, Leštěno Tvrzeno. K lisování nejběžnějších . Jak se s nimi lisuje? Kleště na dutinky s izolací a bez izolace. LIsovací kleště na fastonové na dutinky.


Velmi lehké, tvrdé čelisti, velmi snadná manipulace a výborný výsledek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky