úterý 18. června 2019

Odtahová roura digestoř

Druhou, stejně důležitou částí, je odtahové potrubí digestoře. Výkonné digestoře dokážou nasát více jak 6mvzduchu za hodinu. Je dobré vědět, že při tomto . Ideální průměr odtahového potrubí je stejný jako maximální průměr instalovaný na digestoři. Většina digestoří nabízí odtahový průměr 1nebo 1mm.


Odtah digestoře - Sklon odtahového potrubí.

Jaké odtahové potrubí k digestoři zvolit? Na trhu jsou digestoře , kterým stačí průměr odtahu 1mm. Tyto odsavače par jsou ale málo výkonné. U digestoře ani v potrubí nebyla zpětná klapka. Do domu proto otevřeným otvorem silně pronikal venkovní vzduch.


Na první pohled je vidět, jak je digestoř i hadice . Plastové potrubí k digestoři v různých tvarech a provedení je nedílnou součástí moderní kuchyňské digestoře. Doporučujeme naplánovat odtah z digestoře po . Potrubí pro odsávače par ø 1mm.

Dobrý den, potřeboval bych namontovat odtahové potrubí k digestoři. Digestoř je již zakoupena a namontována. Vývod do komína je také. Prosím o radu, jak řešit odtah z ostrůvkové digestoře. Mám varianty: 1) odvod přímo nahoru skrz spirollový strop, ve 2. Odtahové digestoře odvádějí odsávaný vzduch mimo objekt.


Standardně je pro vedení vzduchu používáno odtahové potrubí vyústěné do ventilačního komína či. Při odtahu par do ventilační šachty, komína nebo odtahového potrubí zabraňuje pronikání . Ventilační flexo potrubí je vhodné pro digestoře , přechody a ukončení pevného vzduchotechnického potrubí. Mřížka z lehkého kovu (5). Nábytková mřížka (4).


Koupelnový větrák (4). Ventilační jednotka digestoře je umístěna pod kuchyňskou linkou a tam nabízí možnost připojení odtahového potrubí. Existuje také možnost elektricky výsuvné.


Kdy volit recirkulační digestoř. Recirkulační digestoře nepotřebují potrubí a liší se principem fungování. Vzduch není odsáván ven, ale prochází . FLEXO potrubí, průměr 1mm, délka 1m. Sháníte do kuchyně novou digestoř ?

Tak to jste tu správně. TUB 1Flexibilní roura digestoře. Instalace však zabere trochu více práce. Musíte správně napojit spotřebič na odtahové potrubí.


Většinou platí, že čím kratší potrubí a méně . Z bytu nade mnou, když zapnou digestoř , jde zápach do dolního bytu. Centrální ventilátor k odtahové rouře (omluvte neodbor.termíny) .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky