středa 5. června 2019

Prazirna kavy brno

Hledáte české pražírny s kvalitní kávou? Pražíme, školíme, prodáváme přes prodejnu i . Vítejte na stránkách rodinné pražírny kávy. Nabízíme prodej zelené i čerstvě pražené kávy.


Váš stůl do pracovních dnů! Aeropress je jednoduchý k použití, skladný a jeho údržba je velmi snadná.

A hlavně káva z něj chutná fantasticky! Kávu pražíme až po objednávce a odesíláme v den pražení. Kávu balíme do speciálních obalů s ventilkem a zipem. Najdete u nás jedno druhové kávy z celého . Vše potřebné pro přípravu dokonalé kávy. Naučíme vás správný postup přípravy espressa na našich kurzech, dodáme čerstvou kávu a vybavíme baristickými . Káva Malena je teprve pár měsíců otevřená pražírna výberové kávy.


Pražírny kávy v Brně-město a okolí.

Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Lazenskakava. Mamacoffee je pražírna kávy , která provozuje kaváren a vlastní řemeslnou pekárnu. Internetový obchod s čerstvě praženou kávou a čaji z celého světa, včetně cibetkové kávy KOPI LUWAK. Příběh o tom jak dva kolegové a také přátelé si snily sen u šálku kávy. Rádi Vám připravíme Vaši oblíbenou kávu přímo v pražírně nebo i sebou.


Otevírací doba pražírny. Káva Monro: pražírna a prodej čerstvě pražené zrnkové kávy. Našim hlavním cílem je poskytnout zákazníkům tu nejlepší kávu.


Jsme pražírna výběrové kávy. Od nákupu zelené kávy až po její balení klademe důraz na . Sídlíme v Liberci a sázíme na dlouhodobá partnerství – jak u nás doma, tak v . V Praze provozujeme kavárny, cukrárnu . Poté, co nám obsluha odmítla dát kávu do hrníčku, ale jen do kelímku. Kde se o kávu i zákazníka starají s opravdovou láskou. Přihlaste se k odběru newsletteru.


Již nikdy nepromeškejte novinky v našem sortimentu, zvýhodněné nabídky, či námi pořádané akce a degustace. Vždy čerstvě pražené.

Brno - Zdraví s chutí, nám. Ostatně – spousta skvělého designu by bez kávy vůbec nevznikla. Káva pražená s láskou a porozuměním. Caffé del Saggio je relativně mladá kavárna a pražírna , ale už se nesmazatelně zapsala do světového povědomí a . Výběrová káva z českých a zahraničních pražíren na jednom místě. Kávové příslušenství na alternativní přípravu kávy a všechny kávové akce, eventy pohromadě.


Rustynails - pražírna kávy. U našich káv znáte nejen datum pražení. U nás nenajdete stroje, kávu si balíme ručně. Padově Ginem Vescovim, který byl dědečkem současného majitele.


Firma si dodnes drží. Ve vlastní pražírně pražíme v krátkých intervalech 1 Arabicu, pro kterou vybíráme kávová zrna z celého světa.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky