pátek 1. prosince 2017

Obaly na kávu

Vyrábíme flexibilní obaly na kávu a čaje s jednosměrným ventilem. Vaši káva bude vždy čerstvá a neztratí nic ze svého aroma. Nabízíme Stojací sáčky a další.


Tento web využívá soubory cookie, aby vám mohl nabídnout některé služby a zvýšil váš uživatelský komfort. Využíváním našeho webu vyjadřujete souhlas s .

Speciální produkt jako je káva, potřebuje také speciální obal. Jsme osvědčení dodavatelé vysoce kvalitních flexibilních plastových obalů na kávu. To byl hlavní popud k výrobě tvarově podobného obalu , jako materiál byl ale použit speciální papírový karton.


Autorem vizuálu je designer Pavel . E-shop se sáčky pro různé potravinářské a nepotravinářské produkty. Obal má vyprávět příběh. Pojďme najít ten váš.

Dárek při nákupu již od 5Kč bez DPH. Pro obchody se suvenýry, vinárny, sýrárny … nabízíme možnost zapojení Lázeňské kávy do prodeje. Zajistíme prodejní stojan a marketingovou podporu.


Piccolo, espresso, café latte? U nás najdete kelímek pro každou velikost kávy. Nejen v zimních měsících jistě oceníte kelímky z termo materiálu, plastové hnědé. Míchátka na kávu nabízíme ve čtyřech velikostech.


Produktů na stranu: 1 24 . Nejkrásnější obaly na kávu soutěžily v Model Young Package. Káva a čaj jako dárek. Vyberte si z naší nabídky kávy a čaje, navrhněte si vlastní obal , který můžete použít jako dárek. Stačí napsat věnování nebo si čaj a kávu. Robíme maximum, aby sme znížili našu stopu.


Je faktom, že obaly od kávy sú jednorazovým spotrebným tovarom a ľudia ich odhodia ihneď po . Ihned potom je nutné kávu zabalit do speciálních třívrstvých obalů (sáčků) sjednocestným ventilem. Tak může ze sáčku odcházet oxid uhličitý, jejž čerstvě .

Jak si doma připravit tu nejlepší craft kávu Easto Jessica, Willhoff Andreas. Nákupní tip Komoditní káva se zpravidla prodává jako směs a na jejím obalu. Zdarma pro komerční využití. Dělat, co chcete (CC0). Fotobanka zdarma - PxHere.


Realizace projektu Kafec – obaly na kávu. Tvorba webových stránek - webdesign , SEO optimalizace, logo a firemní identita a fotografie. Vrecká na balenie čerstvo praženej kávy s aromaventilom uchovajú kvalitu Vašej kávy na dlhý čas. Ponúkame ich vo farbe natur papier, strieborná, zlatá. Nové obaly na kávu z Vetropacku Nemšová.


INTENSE Elite Coffee. Jana Žižková, obalový specialista . JE TO HRAČKA Jednou si John zaskočil do rychlého občerstvení pro kávu. Geometrické zjednodušení kávového zrna tvoří pokladnici pro Vaši oblíbenou voňavou kávu , která ja doplněna jemným lineárním potiskem. Kávu od americké pražírny Stumptown Coffee Roasters dostanete v jednoduchém obalu , který ovšem skrývá mnohé informace. Mezi obaly na kávu také počítáme plechové krabičky od kávy, cikorky či kakaa.


Zvláštní a velmi rozšířenou podskupinou obalů jsou samotné papírové sáčky na . Mletá káva si v tomto sáčku zachová své aroma. Sáček doporučujeme uzavřít svářečkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky