úterý 5. března 2019

Whirlpool odsavac par

Všechny typy jsou nabízeny v různých barevných provedeních. Whirlpool Odsavač par AKR 6IX. Perimeter je typ odsavače par s revolučním způsobem odsávání přes štěrbinu. Dekorativní nástěnný odsavač par.


Díky svým čistým liniím a designu perfektně zapadne do vaší kuchyně a navíc odsaje přebytečné páry a pachy z . Komínová digestoř s dotykovým. Maximálny výkon odsávania: 496 . AKR 504IX ODSAVAČ PAR KOMÍN. Důvod zařazení do bazarového zboží – výrobek byl použit. Výkonný motor s kapacitou odsávání 630 . Sací výkon komínového. Hodnotenie produktu:.


Tento odsavač je nástupcem oblíbeného modelu AKR 6IX. Zobraz detailní popis. Digestoře WHIRLPOOL přehledně na jednom místě. Doručíme do hodin. Pořídili jste si nový odsavač par a plánujete domácí instalaci?


Whirlpool odsavac par

Projděte si návod pro recirkulační modely i typy s odtahem do komína nebo . Hlavní výhody: stupně rychlosti . Tento způsob odsávání zvyšuje účinnost o cca . Zboží skladem zasíláme okamžitě. Odvádění par , Kombinované (odtah a recirkulace), 100 . Ponúkame široký výber digestorov a odsávače pár a pachov. Klasické, komínové , vstavané a veľa. Prodám plně vestavný výsuvný odsávač par , digestoř Miele DA 3i.


Má nerezovou barvu, nenaruší tedy vzhled . Oceníte jednoduché posuvné ovládání ve třech úrovních výkonu motoru. Domáce spravodajstvo z Nových Zámkov, Štúrova a Komárna. Prečítajte si najaktuálnejšie domáce správy z regiónu Nové Zámky denníka SME a MY.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky